Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 23 Eylül 2010 13:30, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞNDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 1 ilgili Yönetmelik uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

Başvurular ilan tarihinden itibaren 15 gun içerisinde şahsen yapılacaktır.

1- İlan edilen Profesör kadrosu daimi statüdedir. Adaylar başvuracakları anabilim dalını belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini .bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren 7 nüsha dosyayı ekleyerek Rektörlüğe teslim etmeleri gerekmektedir.

2- İlan edilen Doçent kadrosu daimi statüdedir. Adayların başvuracakları anabilim dalını belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini,bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren 5 nüsha dosyayı ekleyerek Rektörlüğe teslim etmeleri gerekmektedir.

3- Yardımcı Doçent adayları başvuracakları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş ve Diplomalarını ekleyerek hazırlayacakları 5 nüsha dosya ile birlikte ilgili
fakülte dekanlığına ve yüksekokul müdürlüğüne başvuracaklardır.

4- Adayların, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 23.25.ve 26. maddelerinde belirtilen asgari koşulların yanında Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddelerinde belirtilen koşullan sağlamaları gerekmektedir.

5- Tüm adayların Üniversitemiz Senatosu tarafından profesör, doçent ve yardımcı doçent kadroları için belirlenen şartlan sağlamaları gerekmektedir.Bu şartlar Üniversitemizin web sitesi olan www.gantep.edu.tr/ kriterler sayfasında görülebilir veya

Personel Dairesi Başkanlığından sağlanabilir.

FAKÜLTESİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI UNVANI ADETİ AÇIKLAMA

TIP FAK. Dahili Tıp Bil. Fiziksel Tıp ve Reh. Profesör 1

TIP FAK. Cerrahi Tıp Bil Genel Cerrahi Doçent 1 (Karaciğer Transplantasyonu konusunda deneyimli ve sertifika sahibi olmak.)

TIP FAK. Kalp Damar Cerrahisi Yrd.Doç. 1

GAZİANTEP M YO. Yrd.Doç. 1 (Veteriner Fakültesi mezunu olmak.)

NURDAĞIMYO Yrd.Doç. 1 (Tarla Bitkileri mezunu ve Yemeklik Tane Baklagiller alanında doktora yapmış olmak.)