Siirt Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 13 Eylül 2010 08:54, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Siirt Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Siirt Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birim ve anabilim dallarına 2547 sayılı Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Müracaat edecek adayların devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmaları gerekmektedir.

Profesör ve Doçent kadroları daimi statüdedir.

MÜRACAATTA İSTENEN BELGELER VE BAŞVURU YERİ:

1 - PROFESÖR KADROLARI İÇİN:

- Adaylar Personel Daire Başkanlığına müracaat ederken, dilekçe ile birlikte özgeçmiş, yayın listesi, doçentlik belgesi, doçentlik yabancı dil belgesi, lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgeleri ile birlikte nüfus cüzdan fotokopisi ve iki adet fotoğrafla birlikte 6 takım dosyayı teslim edeceklerdir. Ayrıca,?Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği?nin 17. maddesi gereğince yayın listelerinde başlıca araştırma eserlerini belirteceklerdir.

2 - DOÇENT KADROLARI İÇİN:

- Adaylar, Personel Daire Başkanlığına müracaat ederken, dilekçe, özgeçmiş, yayın listesi, nüfus cüzdan fotokopisi, doçentlik belgesi, doçentlik yabancı dil belgesi, lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgeleri ve iki adet fotoğraf, yayın listesi, özgeçmiş ve yayınlarının birer örneği (4 takım) dosya halinde teslim edeceklerdir.

3 - YARDIMCI DOÇENT KADROLARI İÇİN:

- 2547 Sayılı Kanun?un 23. maddesinde belirtilen şartlara haiz adayların, Dilekçe (Yabancı dil belirtilecek), özgeçmiş, yayın listesi, nüfus cüzdan fotokopisi, askerlik belgesi, öğrenim belgeleri (lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgesi) ve 2 adet fotoğraf, yayın listesi, özgeçmiş ve 4 takım dosya halinde yayınları ile ilgili birimlere müracaat etmeleri gerekmektedir.

Üniversitenin yapacağı yabancı dil sınavından en az 100 üzerinden 70 puan almaları gerekmektedir.

Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı hizmet belgesini müracaat belgesine ekleyerek ibraz edeceklerdir.

Doçent kadrosuna Profesör, Yardımcı Doçent kadrosuna Profesör ve Doçentler müracaat edemezler.

Başvuru süresi, bu ilanın yayımı tarihinden itibaren onbeş (15) gündür. Süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Fakülte/MYO Bölümü Anabilim Dalı Unvanı Derece Adet Açıklama
Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Analitik Kimya Profesör 1 1  
Mühendislik Mimarlık Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Elektrik Tesisleri Doçent 1 1 Sınır Elemanları Yöntemi konusunda çalışma yapmış olmak
Mühendislik Mimarlık Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Devreler ve Sistemler Teorisi Yrd. Doç. 3 1 Akıllı Sistemler konusunda çalışma yapmış olmak
Mühendislik Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Müh. Bilgisayar Yazılımı Yrd. Doç. 4 1 Veri Madenciliği konusunda çalışma yapmış olmak
Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Genel Biyoloji Yrd. Doç. 3 1 Meyvecilikte Doku Kültürü konusunda çalışma yapmış olmak
Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Genel Biyoloji Yrd. Doç. 4 1 Mantarlarda Antioksidan konusunda çalışma yapmış olmak
Eğitim Fakültesi İlköğretim Türkçe Eğitimi Yrd. Doç. 3 1 Çoklu Zeka Destekli Öğretim Uygulamaları konusunda çalışma yapmış olmak
Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri   Yrd. Doç. 4 1 Eğitim Programları ve Öğretimi konusunda çalışma yapmış olmak