Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sözleşmeli Sanatçı Alım İlanı

İlan Giriş : 04 Haziran 2004 00:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sözleşmeli Sanatçı Alım İlanı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SÖZLEŞMELİ SANATÇI ALIM İLANI

Vatan - 04-06-2004

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nda Keman, Trompet, Korno, rombon, çalgı dallarında sözleşmeli statüde çalıştırılmak üzere stajyer sanatçılar ile sözleşmeli sanatçı statüsünde çalıştırılmak üzere konsertmeister alınacaktır.

1. Adayların, Üniversitelerin ya da konservatuarlarının lisans bölümlerin ilgili çalgı dallarından mezun olmaları gerekmektedir.

2. Sınava yaylı çalgılar dalında gireceklerin repertuarlarında; 1 sonat, 1 konçerto ve J.S.Bach'ın solo sonatlarından birisi bulunacaktır. Üflemeli çalgılar dalında gireceklerin repertuarlarında; 1 sonat, 1 konçerto ve solo eser bulunacaktır. Adaylar sınav komisyonunun seçeceği orkestra pasajlarından seçilecek deşiflerelerden de sorumlu olacaktır.

3. Adaylar sınava kendi enstrümanları ile katılacaklardır. Konsertmeister dışında sınavı kazananlar stajyer sanatçı olarak görevlendirilecek ve orkestrada kendi enstrümanları ile görev alacaklardır.

4. Sınav repertuarlarını başvuru belgeleri ile birlikte teslim eden adaylara piyano eşliği sağlanacaktır. Adaylar dilerlerse sınava kendi piyano eşlikçileri ile katılabilirler.

5. Adayların T.C. vatandaşı olmaları gerekmektedir.

6. Sınavlar Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası Konser Salonunda 02-03 Temmuz 2004 saat 09.00'da yapılmaya başlanılacak olup, başarılı bulunanlar 05 Temmuz 2004 günü ilan edilecektir.

7. Tüm başvuru sahiplerinin başvuru metinlerine; diploma ya da mezuniyet belgelerinin noterden onaylı fotokopilerini, 2 adet fotoğraflarını, nüfus kayıtlarının suretlerini, savcılık belgelerini ve erkek adaylar askerlik durum belgelerinie ekleyerek "Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel ve Eğitim Daire Başkanlığı ESKİŞEHİR" adresine en geç 01.07.2004 Perşembe günü mesai sonu itibariyle ulaşabilecek şekilde göndermeleri ya da elden teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacak ve postadaki gecikmelerden Kurumumuz sorumlu olmayacaktır. Senfoni Orkestrası sınavlarına katılacak adaylar, özgeçmişlerinde eğitim programlarındaki repertuarlarını belirteceklerdir.