Niğde Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 01 Eylül 2010 14:14, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Niğde Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nca onaylanan Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolanna Başvuru Koşullan ve Uygulama ilkeleri Yönergesi Hükümlerine göre aşağıda belirtilen anabil/m dallanna Öğretim Üyesi alınacaktır.

Niğde Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolanna Başvuru Koşullan ve Uygulama ilkeleri Yönergesi Üniversitemiz web sitesinin (www.nigde.edu.tr) yönetmelikler ve yönergeler bölümünde yer almaktadır.

Başvurular ilanın günlük gazetede yayın tarihi itibariyle 15 (onbeş) gündür. (Günlük gazete ve Resmi Cazete'nin ilan tarihlerinin en son olanı dikkate alınacaktır)

Yardımcı Doçentlik kadrosuna başvuracak adayların 2547 Sayılı Kanun'un 23, maddesinde belirtilen şartlara ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Kriterlerine haiz olması, Anabilim Dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş, nüfus cüzdan sureti, 2 adet fotoğraf, doktora belgesi, Yabancı Dil belgesi (KPDS ve ÜDS'den 55 puan ve üstü, TOEFL ve İELTS sınavlannda KPDS ve ÜDS'nın 55 puanına eşit ve üstünde bir puan kabul edilir.) ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlannı kapsayan 4 nüsha dosyayı başvuru dosyasına ekleyerek Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvuruda bulunmalan gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Duyurulur,

BİRİMİ VE BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI VEYA ALANI UNVANI ADET AÇIKLAMALAR:

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Matematik Geometri Yardımcı Doçent 1

Fizik Katıhal Fiziği Yardımcı Doçent 1

Kimya Fizikokimya Yardımcı Doçent 1

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAK.

İktisat İktisat Teorisi Yardımcı Doçent 1

EĞİTİM FAKÜLTESİ

İlköğretim Fen Bilgisi Eğimi Yardımcı Doçent 1