MEB, Bilgi İletişim Uzmanı Alım İlanı

İlan Giriş : 23 Ağustos 2010 10:33, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
MEB, Bilgi İletişim Uzmanı Alım İlanı

UZMAN ALIM İLANI

ORTA ÖĞRETİM PROJESİ

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, genel, mesleki ve teknik orta öğretim sistemimizin yeniden yapılandırılması, kalitesinin arttırılması, programların geliştirilmesi ve yenilenen programlara göre öğretmen eğitimi ile eğitim ortamlarının donatılması amacıyla Dünya Bankası'ndan (IBRD) ikraz almış bulunmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yürütülen proje kapsamındaki faaliyetler, Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (PKM) tarafından koordine edilmektedir.

MEB, Orta Öğretim Projesi, kapsamındaki faaliyetler ile ilgili uygulamaları desteklemek üzere halkla ilişkiler alanında aşağıdaki niteliklere sahip tam zamanlı uzman aramaktadır. Söz konusu uzmanlar Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığında sözleşmeli olarak istihdam edilecektir.

1. Kamu veya özel sektörde bilgilendirme, halkla ilişkiler ve reklam faaliyetlerinde en az 3 (üç) yıllık deneyime sahip olmak,

2. Üniversitelerin İletişim, Halkla ilişkiler »reklamcılık ve benzeri alanlarından mezun olmak,

3. Konuşma ve yazmada akıcı Türkçe ve İngilizce'ye sahip olmak,

4. Bilgi teknolojileri ekipmanlarını ve alanı ile ilgili paket programlarını kullanmak,

5. Seyahat engeli bulunmamak,

6. Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak,

7. 45 yaşından gün almamış olmak,

8. Dünya Bankası ve/veya diğer uluslar arası finanse edilen kuruluşların desteklediği projelerde deneyim sahibi olmak tercih sebebidir,

9. Lisansüstü eğitim yapmak tercih sebebidir.

Lütfen iletişim bilgilerinizi açık bir şekilde içeren bir üst yazı ile birlikte İngilizce ve Türkçe özgeçmişinizi 23.09.2010 tarih 17:00'a kadar aşağıda belirtilen adrese ulaştırınız. Başvurular şahsen, posta veya fax yolu ile yapılacaktır. Postadaki gecikmelerden Başkanlığımız sorumlu olmayacaktır. E-posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Öz Geçmişleri değerlendirilmesi sonucu uygun bulunan adaylar ile mülakat yapılacaktır. Mülakata çağırılacak adaylar ve mülakat tarihleri telefon ve/veya posta yolu ile duyurulacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı

Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı

MEB Beşevler Kampusu C Blok

ANKARA

Tel: 0(312) 2123870

Fax: 0(312) 2129304

e-mail: [email protected]