İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Sosyal Sigortalar Kurumu Uzman Tabip, Tabip ve Eczacı Alım İlanı (2002)

İlan Giriş : 15 Nisan 2003 00:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sosyal Sigortalar Kurumu Uzman Tabip, Tabip ve Eczacı Alım İlanı (2002)
alma ve sosyal Gvenlik Bakanl Sosyal Sigortalar Kurumu Bakanl Salk tesislerinde Szlemeli altrlmak zere Uzman Tabip, Tabip ve Eczac alnacaktr.

Uzman Tabip, Tabip ve Eczaclar yapacaklar tercihlere gre yerletirilecektir.

Kurumumuz Salk Tesislerine alnacak szlemeli salk personelinin saylar ile nvan baznda atanlacak nitelerin dalmn gsterir listeler Kurum Hastane Batabipliklerinin giri kaplarna aslmak ve Kurum WEB sayfasnda ilan edilmek suretiyle duyurulacaktr. (KURUM WEB ADRES: http://www.ssk.gov.tr.)

ADAYLARDA ARANACAK ARTLAR
a) Genel artlar :657 sayl Kanunun 48.maddesinde aranan artlar tamak
b) zel artlar :Herhangi bir Kuruluta Mecburi Hizmet ykmll bulunmamak.

ATAMAYA ESAS BELGELER

1. Nfus Czdan Sureti (Noter tasdikli)
2. Cumhuriyet Savclndan alnacak sabka kayt belgesi
3. Tahsil belgesi (Noter tasdikli)
4. Uzmanlk Belgesi (Noter tasdikli)
5. Salk raporu (Hkmet Tabipliinden)
6. 4 Adet 4,5x6 ebadnd vesikalk fotoraf

Salk leri Genel Mdrl Personel ve Eitim Dairesi Bakanlndan veya Kurum Hastane Batabipliklerinden temin edilecek Talep Tercih formlarnn Adaylar tarafndan eksiksiz olarak doldurulmas ve atamaya esas belgeler ile birlikte bu formlarn 22.04.2002 03.05.2002 (Mesai sonu) tarihleri arasnda ayn Daire Bakanlna Elden Teslim edilmesi gerekmektedir. 22.04.2002 tarihinden nce gerek dileke ve gerek Talep Tercih formu ile yaplan mracaatlar kabul edilmeyecektir. Posta ve kargo ile yaplan mracaatlarda evraklarn son kabul tarihi olan 03.05.2002 tarihinden sonra Salk leri Genel Mdrl Evrak Servisine intikal eden talep tercih formlar dikkate alnmayacaktr.

Uzman Tabip, Tabip ile Eczac nvanl adaylarn ilan edilen yerlerden be yer iin yapacaklar tercihlerden tercih sralar dikkate alnarak yerletirilecek, bir yerin birden fazla aday tarafndan tercih edilmesi durumunda Kura ekimine tabi tutulacaklardr.

Szlemeli personel, pozisyonun tahsis edildii Salk nitesinde altrlacaktr. Her ne ad altnda olursa olsun hibir ekilde pozisyonunun tahsis edildii salk nitesi dnda altrlamayacak ve grevlendirilemeyecektir. Bu nedenle adaylarn tercihlerini yaparken bu hususu gz nnde bulundurmalar gerekmektedir. Yerletirme ileminin sonucu Salk leri Genel Mdrl. Hastane Batabiplikleri giri kaplarnda ve Kurum WEB sayfasnda ilanen duyurulacaktr.

Talep Tercih Formu in Tklaynz

Alnacak Personel Listesi in Tklaynz