Semaelr 20 Haziran 2017 17:40
Mulakata girmeye hak kazanan muhendis adaylari nerelerdesiniz? Mulakat nasil gecer nasil olur bir fikriniz var mi ?
Şikayet Et
lylyldz 20 Haziran 2017 10:13
Antalya'dan mülakata kalmaya hak kazanan kişi sayısı 15 alınacak kişi 3. 15 kişinin 5'i Koop. yakını kontenjanından, onlardan kaç kişi alınır belirtmemiş. Mülakat da Kayseri'de. Açıkçası uğraşa değmez gördüm ben de.
Şikayet Et
Semaelr 20 Haziran 2017 06:57
Personel cocuklarina ayrılan kontenjan durumuna bagli.3 kisi oldukca az bir sayi.sansinizi denemeye deger mi bilemedim.
Şikayet Et
lylyldz 20 Haziran 2017 01:27
Arkadaşlar ben Antalya bölgesi için başvuru yapmıştım, büro personeli olarak, mülakata girmeye hak kazanmışım; fakat çok kararsızım katılmak konusunda. Malum ülkede iltimas had safhada. Beş kooperatif görevli yakını on tane de normal başvuran var, üç kişi alınacak. Hakkaniyetli bir eleme olur mu? Mülakata gitmeme değer mi? Ne tip sorularla tam olarak ne bilgisi ölçerler bu mülakatta? Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar cevap yazarsa çok mutlu olurum.
Şikayet Et
jackdanıel35 19 Haziran 2017 23:02
2 ay denildi bana
Şikayet Et
Hmz35 19 Haziran 2017 20:35
2 yıl mi 2 ay mı asgari ücret veriliyor _???
Şikayet Et
Semaelr 19 Haziran 2017 14:59
ziraat muh. olarak basvurdum.tarla bıtk. bolumum
Şikayet Et
hacii66 19 Haziran 2017 09:07
hangi banşa başvuru yaptın?
Şikayet Et
hacii66 19 Haziran 2017 09:02
ben kayseriden başvuru yaptım.. ziraat müh. ortak çocuğu olarak..kpss düşük hatta sınırda sayılır. 62 puan..bi şansımızı deneyecez bakalım. duyumlara göre bayanlar çok ümitli olmasın..
Şikayet Et
Semaelr 19 Haziran 2017 06:44
kayseriden basvuran yok mu puanlar nasıl ?
Şikayet Et
1234567891011»