Botaş Uzman Alım İlanı

İlan Giriş : 30 Nisan 2010 10:19, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Botaş Uzman Alım İlanı

BOTAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 2 inci maddesinin ikinci fıkrası hükümleri çerçevesinde; Teşekkülümüze 1 adet Uzman alınacaktır.

Uzman Kadrosuna müracaat için adaylarda aranılan şartlar:

a) Mühendislik Fakültelerinin Elektrik/Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olmak.

b) Kamu Kurum ve Kuruluşlarında en az on(10) yıl çalışmış olmak, ayrıca proje yönetimi deneyimine sahip olmak

c) Görev yaptığı dönemde Uyarma veya Kınama cezası dışında herhangi bir disiplin cezası almamış olmak,

d) İyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmak, bunun için de; Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından en az 85 veya Üniversitelerarası Yabancı Dil Sınavından en az 85 veya TOEFL (IBT) sınavından en az 79 puan almış olmak.

İsteklilerin, yukarıda belirtilen şartları taşıdıklarını gösteren belgelerle birlikte bu ilanın yayım tarihinden itibaren 10 günlük sürenin bittiği günün akşamı saat 17.oo'ye kadar (ilanın son gününün resmi tatil veya hafta sonuna denk gelmesi durumunda, takip eden ilk mesai günü müracaatların son günü kabul edilecektir.) BOTAŞ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Bilkent Plaza A-2 Blok Bilkent/ANKARA adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Sınav; sözlü sınav şeklinde yapılacaktır.

Sözlü sınavın yeri ve zamanı ile sonuçları başvuru yapan ve sözlü sınava giren adaylara yazılı olarak bildirilecektir.

Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılarak atamaları yapılmaz. Atama yapılmış olsa dahi yapılan atama iptal edilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler.