Marmara Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 15 Nisan 2010 14:26, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Marmara Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

4/B (Sözleşmeli Personel) Alım İlanı Giderleri döner sermaye gelirlerinden karşılanmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslarda yer alan ek 2'inci maddenin (b) fıkrasına göre KPSS (B) gurubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlarda 5 (beş) adet sözleşmeli personel alınacaktır.

Yukarıda gösterilen ücretlere ek olarak, 16 Ağustos 2008 tarihli mükerrer Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren "375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 3' üncü maddesi" esas alınarak ek ödeme yapılacaktır. Lisans Mezunları için 2008 KPSSP3; Ortaöğretim Mezunları için 2008 KPSSP94 Puanı esas alınacaktır.

A)GENEL ŞARTLAR

1- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Taksirli suçlar hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak,

d) Erkekler için askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, Muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

e) 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak.

2-Herhangi bir eğitim-öğretim kurumunun örgün eğitim programlarına devam etmiyor olmak.

3-2008 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak.

4-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. NOT: Eczacılar için 2 ve 3 nolu şartlar aranmayacaktır.

B)ECZACI ALIMI İÇİN AÇIKLAMALAR VE UYARILAR

1-Kura çekiminin yapılacağı tarih wvw.mannara.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Kura çekimi belirlenen tarihte adaylarında katılımıyla Marmara Üniversitesi Rektörlüğü tarafından kurulacak komisyon tarafından M.Ü.Nörolojik Bilimler Enstitüsünde yapılacaktır. Kura sonucu atanacak aday aynı gün mw.marmara.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Kurayı kazanan adayların, kazanan adayın ilanını takip eden 15 gün içinde atama için başvurması gerekmektedir. Kurayı kazanan adayın atanabilmesi ve göreve başlayabilmesi için son başvuru tarihine kadar atama için istenen belgelerle birlikte Marmara Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğüne başvurarak sözleşmeyi imzalanması zorunludur. Başvuru genel ve özel şartlarına veya atama için aranan niteliklere sahip olmayan, aranan şart ve nitelikleri taşımakla birlikte gerekli belgeleri süresi içerisinde getiremeyen adayın ataması yapılmayacaktır.

2-Kura sonucu ataması yapılarak göreve başlayan, dışarıda kazanç getirici başka bir iş yapamayacaktır.

3-Kura sonucu ataması yapılacak adaya Marmara Üniversitesi tarafından müracaat veya atama için herhangi bir belge gönderilmeyecektir.

4-Üniversitemize bu ilanın yayımından önce yapılan başvurular geçersizdir.

5-Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladıkları tespit edilenlerin kurası geçersiz sayılır ve bunlarla sözleşme yapılamaz. Bu gibi durumları tespit edilenlerle sözleşme yapılmış olsa dahi feshedilir. Bu kişiler hiçbir hak talebinde bulunamazlar.

C)MÜRACAAT İÇİN İSTENİLEN BELGELER

İlgililerin, ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) aşağıda gösterilen ya da idareden temin edilecek başvuru formu ile Marmara Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğüne (Marmara Üniversitesi Göztepe Kampusu 81040 Göztepe-İSTANBUL Telefon : 0216 349 60 98 Santral :0216 414 05 45 Fax: 0216 349 38 45) şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.