MSB Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı

İlan Giriş : 08 Nisan 2010 14:13, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
MSB Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı

MSB AKARYAKIT İKMAL VE NATO POL TESİSLERİ İŞLETME BAŞKANLIĞI
MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI

MSB Akaryakıt İkmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığı tarafından 22 Mayıs 2010 tarihinde Ankara?da yapılacak Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı ile 2 (iki) Müfettiş Yardımcısı alınacaktır.

I- SINAVA KATILABİLME KOŞULLARI

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48'inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yazılı nitelikleri taşımak,

b) 22 Mayıs 2010 itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak, (22/05/1980 ve daha sonra doğanlar sınava girebileceklerdir. Askerliğini yapmış olanlar için bu tarih 22/05/1978'dir)

c) En az dört yıllık lisans eğitimi veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile en az dört yıl eğitim veren ve bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurtiçi ve yurtdışı eğitim kurumlarından birini bitirmiş olmak,

ç) Sağlıkla ilgili olarak görevlerini devamlı yapmaya engel bir durumu olmamak,

d) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak,

e) ÖSYM tarafından 28-29 Haziran 2008 tarihinde yapılan 2008 Kamu Personel Seçme Sınavı (Lisans) ve 27-28 Haziran 2009 tarihlerinde yapılan 2009 Kamu Personeli Seçme Sınavı (Lisans Düzeyi A Grubu ve Öğretmenlik) KPSS Puan Türü: KPSSP 80 puan türünden 80 ve daha üzeri puan alan adaylar arasında yapılacak başvurularda; en yüksek puan sıralamasına göre ilk 40 kişi içerisinde bulunmak (40 ıncı adayla aynı puana sahip olan adaylar da sınava kabul edilirler.),

f) Süresi içinde başvurmak ve istenilen belge ve bilgileri MSB Akaryakıt İkmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığına teslim etmiş olmak.

II- BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLEN BELGELER

Giriş Sınavına katılmak isteyenler MSB Akaryakıt İkmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığına:

a) Başvuru sahibi tarafından doldurulacak aday formu, (Aday formu, MSB Akaryakıt İkmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığından temin edilecektir.)

b) Yüksek öğrenim belgesinin aslı veya MSB Akaryakıt İkmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığınca onaylı örneği,

c) Üç adet vesikalık fotoğraf,

ç) KPSS Sınav Sonuç Belgesinin aslı veya MSB Akaryakıt İkmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığınca onaylı örneği, ile şahsen müracaat ederler.

İstekliler, aday formunu ve sınava giriş şartlarını içeren broşürü Ankara'da "Yüksel Caddesi No: 40 (06420) Kızılay" adresindeki MSB Akaryakıt İkmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığından veya ?http://www.ant.gov.tr? internet adresinden temin edebilir.

Eksik belge ve bilgi ile yapılan başvurular işleme konulmayacaktır.

III- SINAV ŞEKLİ VE KONULARI

Giriş sınavı yazılı ve sözlü sınav aşamalarından oluşur.

Yazılı sınav konuları ile giriş sınavına ilişkin diğer usul ve esaslar "Giriş Sınavı Broşürü?nde açıklanmıştır.

IV- SINAV TARİHİ VE YERİ

Giriş Sınavının yazılı bölümü, 22 Mayıs 2010 günü Ankara'da yapılacaktır.

V- BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ İLE YAZILI SINAVLA İLGİLİ İŞLEMLER

Sınava katılmak isteyen adayların, giriş sınavının yazılı bölümü için istenen belgelerle birlikte en geç 10 Mayıs 2010 günü Saat 18.00'e kadar MSB Akaryakıt İkmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı Yüksel Caddesi No: 40 Kat:3 (06420) Kızılay-ANKARA adresine şahsen başvurmaları gerekir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Yazılı sınavına katılmaya hak kazanan adaylar ile yazılı ve sözlü sınav sonuçları ?http://www.ant.gov.tr? internet adresinden ilan edilecektir.

Yazılı sınavda kimlik tespitinde kullanılmak üzere nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport gibi fotoğraflı bir kimlik belgesinin bulundurulması gerekmektedir.