Malatya Valiliği 4/B'li personel alım ilanı

İlan Giriş : 04 Şubat 2010 12:16, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Malatya Valiliği 4/B'li personel alım ilanı

T.C.

MALATYA VALİLİĞİ

4/B SÖZLEŞMELİ BÜRO PERSONELİ VE PROGRAMCI ALINACAKTIR.

Malatya Valiliği ve İlçe Kaymakamlıklarda çalıştırılmak üzere 4 Büro Personeli ve 1 Programcı pozisyonuna, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca Sözleşmeli Personel alınacaktır.

1- BÜRO PERSONELİ İÇİN BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR:

a) Yüksekokulların, Bilgi İşlem, Bilgisayar, Bilgisayar İşletimi, Bilgisayar İşletimi Teknisyenliği, Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama, Bilgisayar Yazılım, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Programlama, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Donanımı Ön Lisans programlarının her hangi birinden mezun olmak,

b) İlimiz Arapgir ve Doğanyol İlçe Kaymakamlık emrinde görevlendirilecekler için, Meslek Yüksekokulların, Önlisans programlarının ( Bilgisayar, Kamu Yönetimi, Halkla İlişkiler, Büro Yönetimi Sekreterlik, İşletme, Muhasebe, İnsan Kaynakları, Mahalli İdareler bölümlerinden mezun olmak ve KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

c) Arapgir ve Doğanyol ilçe Kaymakamlıklarına yeterli müracaat olmadığı takdirde ( a ) şıkkında belirtilen bölümlerden sadece ?Bilgisayar bölümü? mezunları alınacaktır.

ç) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48.inci maddesinde belirtilen nitelikleri taşımak,

d) Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak ( 20 Ocak 1975 tarihinden daha sonraki tarihlerde doğanlar)

e) Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya en az bir (1) yıl ertelemiş olmak,

f) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut, akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak,

g) Yapılacak inceleme ve soruşturma sonunda, Büro Personeli olmalarına engel bir durumu bulunmamak,

h) 2008 - 2009 KPSSP (B) grubu sınavlarından birine girmiş olmak ve KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

2- BÜRO PERSONELİ İÇİN İSTENİLECEK BELGELER :

a) Diplomanın aslı veya tasdikli sureti,

b) (T.C.Kimlik Numaralı) Nüfus cüzdanı aslı veya tasdikli bir sureti,

c) KPSS (B) grubundan sınav sonuç belgesinin aslı veya tasdikli bir sureti,

ç) Erkek adaylar için askerlik durum belgesi,

d) Adli sicil kaydı.

e) 2 Adet Fotoğraf

f) Başvuru Formu

1- PROGRAMCI İÇİN BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR.

a) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48.inci maddesinde belirtilen nitelikleri taşımak,

b) Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak (20 Ocak 1975 tarihinden daha sonraki tarihlerde doğanlar)

c) Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya en az bir (1) yıl ertelemiş olmak,

ç) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut, akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak, Yapılacak inceleme ve soruşturma sonunda, Programcı olmasına engel bir durumu bulunmamak, Bölümleri aşağıda belirtilen En az ön lisans veya lisans programından mezun olmak (Lisans mezunu olmak tercih sebebi olup, öncelikle değerlendirilecektir).

d) Lisans mezunları için 2008 - 2009 Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubundan KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak. Ön Lisans mezunları için ise 2008 ? 2009 Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubundan KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

e) Üniversitelerin en az 4 yıl ve üzeri eğitim veren fakültelerin Bilgisayar, Bilgisayar Bilimi/Bilimleri, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği/Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Donanımı ve Teknolojisi, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojisi Bölümü, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojisi ve Büro Yönetimi, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar ve Enformatik/Bilgisayar-Enformatik, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Yazılım Mühendisliği, Bilgi İşlem, Bilgi İşlem Teknolojileri, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Yazılımı, Bilişim Teknolojileri, Bilgi Teknolojileri, Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği, bölümlerinden veya bunların denkliği Yüksek Öğretim Kurulunca kabul edilen Yurtdışındaki bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

f) Yüksekokulların Bilgi İşlem, Bilgisayar, Bilgisayar Donanım, Bilgisayar İşletimi, Bilgisayar İşletmemi Teknisyenliği, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Yazılım, Bilişim Teknolojileri, Bilgi Yönetimi, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilişim-Yönetim, Web Teknolojileri ve Programlama, Bilgisayar Destekli Tasarı ve Animasyon, Bilgisayar Destekli Teknik Çizim, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilişim-Yönetim

g) Kamu Personeli Yabancı Dil Sınavı İngilizceden (KPDS) en az 70 ve üzeri puan almak veya buna eşdeğer IELTS veya TOEFL belgesi bulunmak. Ancak, yurtiçi ve yurtdışında İngilizce dili ile öğretim yapan üniversitelerden Lisans düzeyinde mezun olanlar, yurt içinde Lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra anadili İngilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde master veya doktora yapanlar, İngilizce dilinde `Test Of English As A Foreign Language` (TOEFL) sınavından en az 173 (veya geçerlilik süresi dolmamış eski dengi) veya `International English Language Testing System` (IELTS) sınavından en az 6 puan alanların İngilizce dil düzeyleri (D) düzeyi olarak kabul edilir.

h) Mesleki tecrübesinin belirlenmesinde, Bilişim Personeli (Programcı) olarak 657 Sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı kanunun 4/b maddesi ile 399 sayılı KHK`ye tabi sözleşmeli statüsündeki hizmetler ile SSK`sına tabi özel kesimde bilişim personeli (programcı) olarak geçtiği belirlenen hizmet süreleri esas alınır.

ı) Yabancı Dil Sınav Sonuçları (5) yıl süreyle geçerlidir. Bu sürenin bitiminde yeniden sınava girmeyenlerin yabancı dil bilgi düzeyi (D) düzeyi olarak kabul edilir.

2- PROGRAMCI İÇİN BAŞVURACAK ADAYLARDA İSTENECEK BELGELER.

a) Başvuru Formu

b) Öz geçmişi

c) Diploma aslı veya Tasdikli sureti

d) 2 Adet Resim

e) T.C.Kimlik Numaralı) Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi veya tasdikli bir sureti,

f) KPSS (B) Grubundan sınav sonuç belgesinin aslı veya tasdikli fotokopisi (KPSSP3) veya ( KPSSP93 )

g) Erkek adaylar için askerlik durum belgesi,

h) Adli sicil kaydı.

I) Yabancı Dil Belgesi aslı veya tasdikli sureti.

ÜCRET :

Büro Personeli ve Programcı İçin : İlgili Mevzuat doğrultusunda ücret ödenir.

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ:

a) Başvuruda bulunacak adayların, Malatya Valiliği (www. malatya.gov.tr) adresinde adaylar için yer alan İş Talep Formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra imzalı olarak istenilen diğer belgelerle birlikte 15 Şubat ? 01 Mart Pazartesi günü mesai bitimine kadar Malatya Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü Personel Şefliği kat: 2 adresine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

b) Müracaat sonunda adayların beyan ettikleri Kamu Personel Seçme Sınavı puanları ÖSYM Başkanlığından Kurum tarafından teyit edilecektir.

c) Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır. Şahsen başvuru esnasında Kurumumuz tarafından aranan belgeler incelendikten sonra eksik belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

DİĞER HUSUSLAR :

a) Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esasları konu alan ?29 Mart 2009 tarih ve 27184 sayılı resmi gazete? de yayımlanan 2009/14799 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı? na göre işlem yapılacaktır.

b) İlan metninde belirtilmeyen hususlar hakkında diğer ilgili mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.

c) Atamaları yapılmayan adayların başvuru evrakı, yerleştirilme sonucunun ilanından itibaren 15 gün içinde aday tarafından talep edilmesi halinde iade edilecek olup, belirtilen süre sonrası yapılacak talepler dikkate alınmayacaktır.

d) Adaylar durumlarına ilişkin boş kadroların yalnızca birine başvurabilirler.

YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI

a) Başvurusu kabul edilen adaylar başvuru süresi bittikten sonra KPSS (B) grubu puanı esas alınarak sıralamaya tabi tutulacak ve en yüksek puan alan adaydan başlanarak ilan edilen kadro sayısı kadar adayın asil olarak ve yine aynı sayıda adayın yedek olarak kazandığı ilan edilip sözleşmeli personel olarak alımı yapılacaktır. Başarı puan sıralaması sonucunda puanların eşit olması halinde; yaşı küçük olan adaya öncelik tanınacaktır.

b) Valiliğimizce oluşturulan Değerlendirme Komisyonu tarafından, 4/B Sözleşmeli Personel alımı ile ilgili yerleştirme başvurusunda bulunan adayların, ilan edilen niteliklere uygunluğu incelenecektir.

c) Ancak adayların evrakları üzerinde yapılan kontrollerde istenilen pozisyon için şartları uygun olmayan yada yanlış beyan verdiği tespit edilen adaylar tutanağa bağlanarak atamaları yapılmayacak ve sözleşmeleri imzalanmayacaktır. Bu durumda KPSS (B) grubu başarı puan sıralamasına göre sıradaki aday yerleştirilmeye hak kazanacaktır.

ç) Sağlık raporu sadece yerleştirilmesi yapılan adaydan istenecektir.

d) Verilen süre içinde başvurmayan, başvurup ataması yapıldıktan sonra görevine başlamayan ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atamaları iptal edilip yerine kazanma sırasına göre yedeklerden atama yapılacaktır. Belirtilen süre içinde görevine başlamayan veya eksik evrakını teslim etmeyenlerin yerine puan sırasına göre diğer adaylardan çağırılabilir.

e) KPSS (B) başarı puan sıralamasına göre yerleştirilmeye hak kazanan adayların listesi ve istenecek belgeler ve diğer hususlar Malatya Valiliği (www.malatya.gov.tr) internet adresinde, ilan edilecek olup ayrıca yerleştirilmesi yapılan adayların adreslerine de tebligat yapılacaktır.

İlan olunur...