Gaziosmanpaşa Ünv. Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 09 Ocak 2010 09:14, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gaziosmanpaşa Ünv. Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğünden :

TOKAT

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde Görevlendirilmek ve Ücretleri Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünden Karşılanmak Üzere 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B Maddesi Gereğince 2008 KPSS (B) Grubu Puan Sırasına Konulmak Kaydıyla Aşağıda Belirtilen Ünvanlarda Sınavla Sözleşmeli Personel Alınacaktır

Ünvanı Adedi Öğrenim Durumu
Hemşire 4 Fakülte ve Yüksekokulların Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu Bölümlerinden mezun olmak
Diğer Sağlık Personeli(Hemşire) 12
Sağlık Teknikeri 8 Radyoloji Bölümü Önlisans mezunu olmak
Sağlık Teknikeri 1 Anestezi Teknikerliği Bölümü Önlisans mezunu olmak
Sağlık Teknikeri 2 Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği Bölümü Önlisans mezunu olmak
Diğer Sağlık Personeli 1 Sağlık Meslek Lisesi Acil Tıp Teknisyenliği mezunu olmak
Toplam 28  

İstenilen belgeler ve geniş açıklamalar Gaziosmanpaşa Üniversitesi www.gop.edu.tr Adresinden temin edilecektir.

1. Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.

Genel Şartlar:
a. Türk Vatandaşı olmak,
b. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
c. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
d. Erkek adayların muvazzaf askerlik çağına gelmemiş , askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf, erteletmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak.
e. 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.
2. Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak.
3. 2008 KPSS (B) gurubu sınavlarından Lise Mezunları için KPSSP94. Ön Lisans Mezunları için KPSSP93 ve Lisans Mezunları için KPSSP3, puanı değerlendirilecektir.
4. Müracaat edecekler ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) Personel Dairesi Başkanlığından temin edilecek başvuru form ve istenilen belgelerle birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere Personel Dairesi Başkanlığınca onaylanmış) Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İstenilen Belgeler:
1. Öğrenim Belgesi (Aslı veya Noter tasdikli olması) Kurumumuz dışında başka kurumların onayladığı belge kabul edilmeyecektir.
2. 2008 KPSS(B) grubu sınav sonuç belgesi (2008 KPSS (B) gurubu sınavlarından Lise Mezunları için KPSSP94, Önlisans Mezunları için KPSSP93, Lisans Mezunları için KPSSP3, puanı değerlendirilecektir.
3. Fotoğraf (1adet)
4. Nüfus Cüzdanı fotokopisi,
5. Erkeklerde askerlik durumunu gösterir belge
6. Başvuru formu (Personel Daire Başkanlığından temin edilecek)

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLAR

KPSS (B) gurubu puan sıralamasına göre atanmaya hak kazanan adayların isimleri başvuru bitim tarihi itibariyle en geç üç (3) gün içerisinde http://www.gop.edu.tr/ adresinden ilan edilecektir. Her kadronun 1 (bir) katı kadar yedek belirlenecektir. Asıl kazananlardan başvuru olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırası ile yerleştirme yapılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
Atanmaya hak kazanan adayların sınav sonucunun http://www.gop.edu.tr/ adresinden ilanından itibaren 10 (on) gün içinde gerekli belgeleri tamamlamak suretiyle Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Belgelerini süresi içerisinde teslim etmeyenler bu haklarından vazgeçmiş sayılırlar. Belgelerin teslimini müteakip atama yapılacaktır. Atamaların adaylara bildirilmesinden itibaren 10 (on) gün içinde aday görevine başlamak zorundadır. Bu süre içerisinde görevine başlamayanlar haklarını kaybederler.

Bilgi İçin Personel Daire Başkanlığı Tel : 356-252 1316
İLAN TARİHİ : 09/01/2010 SON BAŞVURU TARİHİ : 25/01/2010 Mesai Bitimi