TÜRKSAT üst düzey yönetici arıyor

İlan Giriş : 20 Kasım 2009 11:36, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
TÜRKSAT üst düzey yönetici arıyor

Başvuru Şekli ve Yeri: Adayların başvurularını en geç 01.12.2009 tarihi mesai bitimine kadar bizzat gelerek Türksat A.Ş. İnsan Kaynakları Direktörlüğü'ne yapmaları gerekmektedir.

Türksat A.Ş. Haberleşme ve Kablo Tv İşletme A.Ş. Gölbaşı Kampüsü, Konya Yolu 40. KM Gölbaşı / Ankara

Sınav tarihi ve yeri: 03.12.2009 Saat 10:00 Türksat Uydu Haberleşme ve Kablo TV İşletme A.Ş. Gölbaşı Kampüsü Tel:0312 615 3000

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların dikkatine

Not: Adaylar eğitim durumunu gösteren belgeleri başvuru sırasında getireceklerdir. Aranan nitelikler sütünunda bulunan tercihler için belge istenmeyecek olup başvuru sahibinin beyanı kabul edilecektir.

SIRA NO KAMU KURULUŞUNUN ADI STATÜ MESLEK ADI İŞGÜCÜ SAYISI EĞİTİM DURUMU ARANILAN DİĞER NİTELİKLER
1 TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME VE KABLO İŞLETME A.Ş. NORMAL Teftiş Kurulu Başkanı 1 Lisans Üniversitelerin İktisadi İdari Bilimleri Fakültelerinden mezun olmak 40 yaşından gün almamış olmak. Bakanlık daire veya ilgili kuruluşlarında Daire Başkanı ve üstü görevlerde en az 1 yıl çalışmış olmak. Müfettiş / Başmüfettiş olarak en az 8 yıl en çok 15 yıl çalışmış olmak. Üniversitelerin Bilişim ile ilgili sertifika programlarından en az birini bitirmiş olmak.
2 TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME VE KABLO İŞLETME A.Ş. NORMAL Bilgi Teknolojileri Altyapı ve Sistem Yönetimi Direktörlüğü 1 Lisans Fakültelerin Bilgisayar, Elektronik, Elektrik veya Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu olmak 45 yaşından gün almamış olmak. Alanında Bakanlık bağlı veya ilişkili kuruluşlarda en az Şube Müdürü düzeyinde görev yapmış olmak, Üniversitelerin Bilişim ile ilgili sertifika programlarından en az birini bitirmiş olmak.
3 TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME VE KABLO İŞLETME A.Ş. NORMAL İdari ve Sosyal Hizmetler Direktörü 1 Lisans Üniversitelerin İktisadî İdarî Fakültelerinin bölümlerinden mezun olmuş olmak. 40 Yaşından gün almamış olmak. Bakanlık bağlı veya ilişkili kuruluşlarında en az 8 yıl süreyle Müfettiş / Başmüfettiş veya Şube Müdürü ve üst ünvanlı görevlerde çalışmış olmak. Üniversitelerin Bilişim ile ilgili sertifika programlarından en az birini bitirmiş olmak.
4 TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME VE KABLO İŞLETME A.Ş. NORMAL Hukuk İşleri Direktörü 1 Hukuk Fakültesi mezunu olmak. 40 yaşından gün almamış olmak. Meslekte en az 5 yıl Baro?ya kayıtlı olarak çalışmış olmak. İş Kanunu ve uygulamalarında tecrübe sahibi olmak.
5 TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME VE KABLO İŞLETME A.Ş. NORMAL Hukuk Müşaviri 1 Hukuk Fakültesi mezunu olmak. 40 yaşından gün almamış olmak. Meslekte Baro?ya en az 5 yıl kayıtlı olmak. İş kanunu ve uygulamalarında tecrübe sahibi olmak. Uluslararası sözleşme hazırlanması hususuna vakıf olmak.
6 TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME VE KABLO İŞLETME A.Ş. NORMAL Uydu Hizmetleri Pazarlama ve Planlama Direktörü 1 Lisans Üniversitelerin İktisadi ve İdari Fakültelerinden Mezun olmak. 40 yaşından gün almamış olmak. En az 5 yıl Pazarlama Sektörü tecrübesi bulunmak. En az 2 yabancı dile hakim olmak. Uluslararası sözleşme hazırlanması hususuna vakıf olmak. CRM Eğitimi ve Sertifikasına sahip olmak.
7 TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME VE KABLO İŞLETME A.Ş. NORMAL İnsan Kaynakları Direktörü 1 Lisans Üniversitelerin Eğitim Fakültelerinden mezun olmak. 40 yaşından gün almamış olmak. Bakanlık bağlı veya ilişkili kuruluşlarında en az 2 yıl Daire Başkanı ve muadili pozisyonlarda çalışmış olmak. En az bir yabancı dile hakim olmak. Kalite yönetimi ve proje yönetimi sertifikalarına sahip olmak.
8 TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME VE KABLO İŞLETME A.Ş. NORMAL Proje Yönetimi ve Yazılım Geliştirme Direktörü 1 Lisans Fakültelerin Bilgisayar, Elektronik, Elektrik veya Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu olmak 40 yaşından gün almamış olmak. Sistem Mühendisliği konusunda uzman olmak. Mimari Tasarım Yönetim Sistemleri Uzmanlığı,: Stratejik Ortaklıklar, Risk Yönetimi, Bilgi Yönetimi (Yazılım), Süreç Yönetimi, Yönetim Olgunluk Modelleri, e-Devlet Yönetişim Modeli, e-Devlet Kapısı Yapısı konularında uzman olmak.
9 TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME VE KABLO İŞLETME A.Ş. NORMAL Kablo Hizmetleri Müşteri İlişkileri Direktörü 1 Üniversitelerin İletişim Fakültelerinden mezun olmak. 40 yaşından gün almamış olmak. Kablo TV ve İletişim Sektöründe en az 3 yıl çalışmış olmak.