Çukurova Kalkınma Ajansı Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 13 Kasım 2009 11:33, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çukurova Kalkınma Ajansı Personel Alım İlanı

ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI PERSONEL ALIM İLANI

Adana ve Mersin illerini kapsayan, 5449 sayılı Kanunla kurulan Çukurova Kalkınma Ajansı bünyesinde sözleşmeli çalıştırılmak üzere 2 adet Destek Personeli alımı için, Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği hükümlerine göre 9 Aralık 2009 tarihinde Sözlü Mülakat Sınavı yapılacaktır.

1- Genel Şartlar:

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

d) Erkek adaylar için, askerlik görevini yapmış olmak

2- Sınava Giriş Şartları:

a) İşletme, maliye, iktisat, kamu yönetimi, çalışma ekonomisi dallarından veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurt içi ve dışındaki yüksek öğretim kurumlarından lisans düzeyinde mezun olmak

b) Muhasebe konusunda en az 3 yıl tecrübe sahibi olmak ve genel muhasebeye hakim olmak

c) Yevmiye defteri tutmasını bilmek

d) Dönem sonu işlemlerini yapabilmek

e) Vergi beyannamesi ve SGK iş yeri bildirimi, aylık bildirge ile işçi giriş çıkış işlemlerini yapabilmek

f) Personel işlemlerini yapabilmek

g) MS Office uygulamalarına hakim olmak

3- Başvuruda İstenen Belgeler:

a) İş Talep Formu (www.cka.org.tr)

b) Yüksek öğrenim diplomasının ya da mezuniyet belgesinin aslı veya tasdikli sureti, Sabıkasının bulunmadığına ilişkin Cumhuriyet Savcılığından son üç ay içerisinde alınmış belgenin aslı,

c) Nüfus Cüzdanı Sureti ve ikametgah belgesi

d) Özgeçmiş

e) Tercih sebebi nitelikleri ispatlayıcı diğer bilgi ve belgelerin asılları veya tasdikli suretleri.

f) Erkek adaylar için askerlik durum belgesi veya tasdikli sureti

g) Üç (3) adet vesikalık fotoğraf,

h) İş tecrübesini kanıtlayıcı bilgi ve belgeler

4- Başvuru Tarihi, Başvuru Şekli ve Yeri:

Adayların, sözlü mülakat sınavına katılabilmesi için, yukarıda sayılan başvuru belgelerini, 3 Aralık 2009 tarihi mesai bitimine kadar (saat 17:00) elden veya posta yolu ile Çınarlı Mah. Atatürk Cad. No:1 Sabancı İş Merkezi Kat:7 Seyhan/ AD ANA adresine teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarih ve saatten sonra yapılan başvurular ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Belgelerin aslı ibraz edilmek kaydıyla fotokopisi Ajans tarafından tasdik edilebilecektir. Eksik bilgi ve belgelerle yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

5- Sınava Giriş

Ajansa yapılan başvurular, Genel Sekreterlikçe değerlendirildikten sonra mülakat sınavına katılabilecekler 4 Aralık 2009 tarihinden itibaren Çukurova Kalkınma Ajansı internet sitesinde (www.cka.org.tr) ilan edilir. Yapılacak değerlendirme sonucunda alınması planlanan personel sayısının dört katı kadar aday sözlü mülakat sınavına çağırılacaktır. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

6- Sınav Şekli

Sözlü mülakat sınavı yapılacak olup sınav kurulu üyeleri sözlü sınavda; mesleki tecrübe ve bilgi birikimi, adayın kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, muhakeme gücü, görevlendirilecek pozisyona
yatkınlık, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu gibi niteliklere sahip olup olmadığını da göz önüne alarak her adaya ayrı ayrı not verir. Sınav Kurulu bu hususları tespit etmek üzere uygun gördüğü bilgi ve belgeleri adaylardan ister.

7-Sınav Yeri ve Tarihi

Yarışma Sınavı 9 Aralık 2009 tarihinde Çukurova Kalkınma Ajansı'nda (Çınarlı Mah. Atatürk Cad. No:1 Sabancı İş Merkezi Kat:7 Seyhan/ AD ANA) yapılacaktır. Yarışma Sınavına girmeye hak kazanan adaylar mülakat tarihinde saat 10:00'da yukarıda belirtilen adreste nüfus cüzdanı veya sürücü kimlik belgesi gibi fotoğraflı ve onaylı bir kimlik belgesiyle hazır bulunacaklardır.

8- Sınav Sonuçlarının Değerlendirilmesi ve İlanı

Sınav kurulu üyelerinin verdikleri notların aritmetik ortalaması sınav sonucunu gösterir. Sınav başarı notu yüz tam puan üzerinden yetmiş tam puandır. Ancak, sınavda başarılı olanların sayısı ilan edilen boş pozisyon sayısından fazla ise, en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere sıralama yapılarak, boş pozisyon sayısı kadar aday yarışma sınavını kazanmış kabul edilir. Yarışma sınavında yetmişin üzerinde puan almış olmak bu sıralamaya giremeyen adaylar için kazanılmış hak teşkil etmez.

Sınav kurulu, başarı sırasına göre sıralamaya tabi tutmak suretiyle başarılı adaylar arasından, boş pozisyon sayısının yarısı kadar yedek aday belirleyebilir. Yedek liste oluşturulan durumlarda asıl adaylardan göreve başlamayanların yerine, yedek adaylar sırasına göre istihdam edilir. Bunlar hakkında Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği'nin ilgili hükümleri aynen uygulanır.

Sınav sonuçları, Genel Sekreterlikçe, sınav kurulu tarafından sonuçların kendisine intikal ettirildiği tarihten itibaren en geç üç gün içinde Çukurova Kalkınma Ajansı internet sayfasında (www.cka.org.tr), ilan edilir ve ayrıca sınav sonucu, göreve başlama çağrısı ile birlikte, kazanan adaylara yazılı olarak bildirilir.

Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve bunlarla sözleşme yapılmaz. Bu gibi durumları tespit edilenlerle sözleşme yapılmış olsa dahi sözleşmeleri feshedilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulur.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ