Ege Kalkınma Ajansı genel sekreter alım ilanı

İlan Giriş : 22 Eylül 2009 19:41, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ege Kalkınma Ajansı genel sekreter alım ilanı

25 Temmuz 2009 tarih ve 27299 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan ?Bazı Düzey 2 Bölgelerinde Kalkınma Ajansları Kurulması Hakkında Bakanlar Kurulu Kararı?na göre Düzey 2 Bölgesi TR33?de Kütahya Merkez olmak üzere Afyonkarahisar,Kütahya,Manisa ve Uşak İllerini kapsayan Kalkınma Ajansı kurulmuş olup, Ajansın icra organı olan Genel Sekreterliğin faaliyete başlayabilmesi amacıyla 1 adet Genel Sekreter ataması yapılacak.

5449 Sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanunun 13. Maddesine göre Genel Sekreter olarak istihdam edilecek kişilerde aşağıda belirtilen niteliklere sahip olmaları şartı aranacaktır.

a) Hukuk, iktisat, maliye, işletme, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, istatistik, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, matematik, sosyoloji, mimarlık, şehir ve bölge plânlama ile mühendislik dallarından veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından lisans düzeyinde mezun olmak.

b) Ajansın faaliyet alanına giren konularda yeterli bilgi ve deneyime sahip; uzmanlık gerektiren işlerde en az on yıl fiilen çalışmış olmak.

c) Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavında İngilizce dilinden en az 70 puan almış veya buna denk kabul edilen uluslararası geçerliliği bulunan belgeye sahip olmak.

Yukarıda belirtilen nitelikleri taşıyan adayların CV?lerini de belirten müracaatla Kütahya Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğüne şahsen başvurmaları gerekmektedir.