İLKSAN iki birim müdürü alacak

İlan Giriş : 17 Eylül 2009 13:12, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İLKSAN iki birim müdürü alacak

Genel Müdürlümüze aşağıda belirlenen şartlarda 2 (İki) Birim Müdürü alınacaktır.

A - BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR :

1) Genel Şartlar;

a) Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler ile Eğitim Fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak,

b) En az altı yılı şeflik veya dört yılı müdür yardımcılığı ve dengi görevlerde olmak kaydıyla, kamu kurum ve kuruluşlarında, profesyonel fon/portföy/risk yöneticiliklerinde, bankacılık sektöründe veya özel sektör kuruluşlarında toplam en az on yıl iş tecrübesine sahip olmak,

c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesi (A) bendinin 1, 4 ve 5 inci alt bentlerindeki şartları taşımak,

d) Görevini yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya vücut noksanlığı bulunmamak,

e) Daha önce kamu veya özel sektör tarafından işten çıkarma cezası ile işine son verilmemiş olmak.

f) Erkek adaylarda askerlik görevini yapmış ya da muaf sayılmış olmak.

B ? BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ

a) Başvuruda bulunacak adayların, İLKSAN Genel Müdürlüğünün www.ilksan.gov.tr adresinde adaylar için yer alan İş Talep Formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra imzalı ve fotoğraflı olarak 24.09.2009 günü saat 14:00?e kadar Akay Caddesi No:8 Kavaklıdere ? Çankaya / ANKARA adresine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

b) Gerçeğe aykırı beyanda bulanan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

C ? YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI

a) Başvurusu kabul edilen adaylar başvuru süresi bittikten sonra; başvuru sırasına göre mülakat komisyonunca belirlenecek kişi sayısı kadar mülakata çağrılacak, yapılan mülakat sonucunda ataması uygun bulunan 2 (İki) adayın asil olarak kazandığı ilan edilecektir.

b) Çağrı yapılan adaylardan verilen süre içinde başvurmayan, başvurup ataması yapıldıktan sonra görevine başlamayan yada aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atamaları iptal edilir.

c) Personel alımı ile ilgili tüm ilanlar İLKSAN Genel Müdürlüğünün www.ilksan.gov.tr internet adresinde ilan edilecek olup ayrıca yerleştirilmesi yapılan adayların adreslerine de tebligat yapılacaktır. İlan olunur.