Aksaray Camili Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

İlan Giriş : 11 Eylül 2009 09:31, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Aksaray Camili Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

T.C. AKSARAY İLİ AĞAÇÖREN İLÇESİ

CAMİLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

İTFAİYE ERİ ALIM İLANI

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 48. maddesinin (A) fıkrasındaki şartlar ile 21.10.2006 tarih ve 26326 sayılı Belediye İtfaiye yönetmeliğinin 15. maddesi yönetmelik hükümleri gereği ile 11.04.2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazete Belediye İtfaiye Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik hükümleri gereği İtfaiye Eri atanma şartlarını taşımak kaydıyla İtfaiye Eri kadrosuna sözlü sınav ile memur alımı yapılacaktır.

ELEMAN ALINACAK KADROLAR:

DERECESİ ÜNVANI ADET CİNSİYET TAHSİLİ
11 İtfaiye Eri 1 E-K En az Lise veya Dengi Okul Mezunu

BAŞVURU ŞARTLARI:

İTFAİYE ERİ ADAYLARI GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR

İtfaiye Eri olarak atanmak için 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) Fıkrasında belirtilen genel şartlarının yanı sıra;

1) Sağlık açısından kapalı mekân, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydı ile İtfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak,

2) en az lise veya Dengi Okul mezunu olmak.

3) Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydı ile erkeklerde en az 1,67 m boyunda kadınlarda en az 1,60 m boyunda olmak ve boyun 1 metreden den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg dan fazla fark olmamak.(Adayların Sağlık Kuruluşlarından onaylattıkları boy kilo tespit formu başvuru sırasında istenecektir.)

4) Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarına (KPSS) girmiş KPSSP 94 türünden en az 65 puan almış olmak.

6) Sınavın yapıldığı tarih itibarı ile 30 yaşını doldurmamış olmak

7) Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya tecilli olmak.

8-Belediyemize başvuran adaylar KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak. İtfaiye Eri boş kadro sayısının 3 katı kadar aday sınava çağrılacak olup, sınava çağrılacak İtfaiye Eri adaylarının listesi Belediyemiz ilan panosunda yayımlanacaktır.

BAŞVURU SÜRESİ VE YERİ:

Başvuru süresi 07.09.2009 tarihinde saat 08.30?da başlayacak ve 14.09.2009 günü mesai bitiminde sona erecektir. Başvurular; Agaçören İlçesi Camili Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. Posta ve e-mail yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Süresi içinde yapılmayan müracaatlar geçersizdir.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLECEK BELGELER

1-Başvuru formu ve Boy-Kilo Tespit Formu (Boş başvuru ve Boy-Kilo Tespit formu örneği Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünden temin edilecektir.)

2- Nüfus cüzdanı fotokopisi (T.C.Vatandaşlık Numarası olan)

3- Öğrenim durumlarını gösterir belge fotokopisi (aslı ibraz edilecektir)

4- KPSS sonuç belgesi fotokopisi (aslı ibraz edilecektir)

5-Cumhuriyet Başsavcılığından sabıka kaydının olmadığına ilişkin adli sicil belgesi.

6-Son altı ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf (1 adedi başvuru formuna yapıştırılacak)

SINAV YERİ VE ZAMANI :

Sınav; Agaçören İlçesi Camili Belediye Başkanlığı Belediye Caddesi Cumhuriyet Mahallesi Belediye Hizmet Binasında 16.09.2009 tarihinde saat: 09:00?da İtfaiye Eri adayları Sözlü Sınava alınacaktır.

SÖZLÜ SINAV KONULARI:

- Türkiye Cumhuriyeti Anayasası

- Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi

- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

- Mahalli İdarelerle İlgili Temel Mevzuat

GİRİŞ BELGESİ FORMU

Sınava çağrılan adaylar sınav giriş belgelerini 15.09.2009 tarihinde Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünden bizzat kendileri temin edeceklerdir.

DEĞERLENDİRME:

Başvuranlar arasından en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere, ilan edilen kadro sayısının 3 katı kadar aday belirlenerek sözlü sınava çağrılır. Sözlü sınavda başarılı olabilmek için; 100 üzerinden en az 70 puan almış olmak gerekir.

Yüksek puandan başlamak üzere kadro sayısı kadar ASİL, Kadro sayısının yarısı kadar YEDEK üye belirlenecektir.

Sınav sonuçları Agaçören İlçesi, Camili Belediye Başkanlığının ilan panosunda duyurulacak ve kazanan adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır.

İLAN OLUNUR.