İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Mevlana Kalkınma Ajansı İç Denetçi Alım İlanı

İlan Giriş : 10 Eylül 2009 12:43, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mevlana Kalkınma Ajansı İç Denetçi Alım İlanı

T.C. MEVLANA KALKINMA AJANSI İÇ DENETÇİ SINAV İLANI

Mevlana Kalkınma Ajansı?nda iç denetim faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği hükümlerine göre yapılacak yarışma sınavı ile 1 adet ?İç Denetçi? istihdam edilecektir.

BAŞVURU TARİHİ : 12 Ekim ? 02 Kasım 2009

YAZILI SINAV TARİHİ : 14 Kasım 2009 ? Saat:10.00

YAZILI SINAV YERİ : Selçuk Üniversitesi Merkez Rektörlük Binası Senato Salonu.

1- İÇ DENETÇİDE ARANAN ŞARTLAR:

a) Türk Vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmî ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

d) Üniversitelerin hukuk, iktisat, maliye, işletme, kamu yönetimi, uluslar-arası ilişkiler, istatistik, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, matematik, sosyoloji, mimarlık, şehir ve bölge plânlama ile mühendislik dallarından veya bunlara denkliği Yüksek-öğretim Kurulunca kabul edilen yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından lisans düzeyinde mezun olmak,

e) Kamuda denetim elemanı olarak en az 10 yıl çalışmış olmak,

f) Son beş yıl içerisinde Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) İngilizce dilinden en az 70 puan almış veya buna denk kabul edilen uluslararası geçerliliği bulunan belgeye sahip olmak,

g) Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya askerlikten muaf olmak,

h) Devamlı olarak görev yapmasına engel olabilecek, daimi vücut ya da akıl hastalığı ile vücut sakatlığı ya da özrü bulunmamak.

2-BAŞVURU TARİHİ, ŞEKLİ VE YERİ:

a) Başvuru tarihi : Başvurular 12 Ekim 2009 Pazartesi günü başlayacak ve 02 Kasım 2009 Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecektir.

b) Başvuru için istenen belgeler:

aa) www.mevka.org.tr internet adresinden temin edilecek İş Talep Formu,

bb) Öğrenim Diploması ya da Mezuniyet Belgesinin aslı veya tasdikli sureti,

cc) Üç (3) adet vesikalık fotoğraf,

dd) KPDS Sonuç Belgesi aslı ya da tasdikli sureti,

ee) Nüfus Cüzdanı Sureti,

ff) Özgeçmiş,

gg) Erkek adayların askerliğini yaptığına veya askerlikten muaf olduklarına dair belge.

c) Başvuru şekli ve yeri : Yukarıda sayılan belgelerin, Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği Medrese Mahallesi Ulaşbaba Caddesi No: 30/A Selçuklu/KONYA adresine en geç, sınav ilanında belirtilen son başvuru tarihi ve saatine kadar teslim edilmesi şarttır. Bu belgelerin aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Genel Sekreterlikçe tasdik edilebilir. Son başvuru tarihi ve saatinden sonra yapılan başvurular ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

3- SINAV ŞEKLİ

Yarışma sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı olacaktır. Ajansa yapılan başvurular, Genel Sekreterlikçe değerlendirildikten sonra yazılı sınava katılabilecek olanlar Ajansın ilan panosunda ve www.mevka.org.tr internet sitesinde ilan edilecektir.

a) Yazılı sınav

Yazılı usulde yapılacak olan sınav, eleme niteliğinde olup maliye, ekonomi, hukuk, muhasebe konularından oluşacaktır. Yazılı sınav başarı notu, 100 (yüz) puan üzerinden 70 (yetmiş) tir.

Yazılı sınav, 14 Kasım 2009 tarihinde, saat 10.00?da Selçuk Üniversitesi Merkez Rektörlük Binası (Kampüs değil) Senato Salonunda yapılacaktır

b) Sözlü sınav

Yazılı sınavdan 70 ve üzeri puan alarak sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi ile sözlü sınavın tarihi, yeri ve saati www.mevka.org.tr internet sitesinde ilan edilecektir. Sözlü yarışma sınavı daveti Ajansın internet sitesinden yapılacağından, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

c) Değerlendirme

Sözlü sınav başarı notu, 100 (yüz) puan üzerinden 70 (yetmiş)tir. Sınav Kurulu üyelerinin verdikleri notların aritmetik ortalaması sınav sonucunu gösterir. Ancak sözlü sınavda başarılı olanların sayısı ilan edilen boş pozisyon sayısından fazla ise en yüksek puan alan aday yarışma sınavını kazanmış kabul edilir. İkinci en yüksek puanı alan aday yedek aday olarak ilan edilir. Asıl adayın göreve başlamaması halinde yedek aday istihdam edilir. Sözlü sınavda yetmişin üzerinde puan almış olmak bu sıralamaya giremeyen adaylar için kazanılmış hak teşkil etmez.

d) Sınav sonucunun duyurulması

Sınav sonucu, Genel Sekreterlik tarafından, sınav kurulunun sonuçları kendisine intikal ettirdiği tarihten itibaren en geç üç gün içinde Ajansın internet sitesinde ilan edilir ve göreve başlama çağrısı ile birlikte, kazanan asil adaya yazılı olarak bildirilir.

Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve bunlarla sözleşme yapılmaz. Bu gibi durumları tespit edilenlerle sözleşme yapılmış olsa dahi sözleşmeleri feshedilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında Cumhuriyet Başsavcılığı?na suç duyurusunda bulunulur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.