Merkez Bankası büro görevlisi ve hizmetli alım ilanı

İlan Giriş : 05 Eylül 2009 14:27, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Merkez Bankası büro görevlisi ve hizmetli alım ilanı

TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI'NA
SINAVLA SÖZLESMELİ BÜRO GÖREVLİSİ VE HİZMETLİ ALINACAKTIR

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası teskilatında sözlesmeli olarak çalıstırılmak üzere Büro Görevlisi ve Hizmetli alınacaktır.

I- ADAYLARDA ARANACAK KOSULLAR

1- Büro Görevlilerinde;

a) Önlisans programlarının; adalet, banka ve sigorta yönetimi, bankacılık, bankacılık ve sigortacılık, bilgi yönetimi, bilgisayar destekli muhasebe, bilgisayarlı muhasebe ve vergi uygulama, bilisim-yönetim, büro yönetimi, finans, finans muhasebe, genel isletme, halkla iliskiler, iletisim ve halkla iliskiler, insan kaynakları, isidaresi, isletme, maliye, muhasebe, ofis teknolojileri ve yönetimi, personel yönetimi, sigortacılık, uluslararası ticaret, büro yönetimi ve sekreterlik, büro yönetimi ve yönetici asistanlığı, turizm ve otel isletmeciliği bölümlerinden mezun olmak. (Lisans mezunlarının basvuruları kabul edilmeyecektir.)

b) 2008 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı?ndan 80 ve üzerinde KPSSP93 puanı almıs olmak.

c) Son basvuru tarihi itibarıyla 28 yasından büyük olmamak. (18/09/1981 ve daha sonra doğanlar. Bankamız çalısanları için bu sart aranmaz.)

d) Askerlik görevini yapmıs olmak. (erkek adaylar için)

2- Hizmetlilerde;

a) İlköğretim okulu mezunu olmak. (lise ve üzerinde eğitim alanların basvuruları kabul edilmeyecektir.)

b) Askerlik görevini komando olarak tamamlamıs olmak.

c) Son basvuru tarihi itibarıyla 25 yasından büyük olmamak. (18/09/1984 ve daha sonra doğanlar)

d) İsin özelliği bakımından ağır islerde çalısmasına engel bir durumu bulunmamak.

3- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Memurları Yönetmeliği'nin 10. maddesinde belirtilen diğer kosulları tasımak.

II- SINAVLAR

1- Büro Görevlileri;
KPSS puanı en yüksek olan adaydan baslayarak yapılacak sıralama sonucunda ilk 80 sırada yer alan (80 inci adayla aynı puanı alanlar da dahil) adaylar sözlü sınav-mülakata tabi tutulacaktır.
Sözlü sınav-mülakata katılmaya hak kazanan adaylar Bankamız internet sitesinde (www.tcmb.gov.tr) ilan edilecektir.

2- Hizmetliler;
Adaylar öncelikle genel kültür, genel yetenek testine tabi tutulacak, bu sınav sonucunda en yüksek puan alan ilk 40 aday (40 ıncı adayla aynı puanı alanlar da dahil) uygulamalı sözlü sınav-mülakata tabi tutulacaktır, Genel kültür, genel yetenek testinin yeri ve tarihi ile test sonucunda uygulamalı sözlü sınav-mülakata katılmaya hak kazanan adaylar, uygulamalı sözlü sınavmülakatın yeri ve tarihi Bankamız internet sitesinde (www.tcmb.gov.tr) ilan edilecektir.

III- BASVURU

Adaylar 07/09/2009 tarihinden 18/09/2009 tarihi çalısma saati sonuna kadar, Bankamızın www.tcmb.gov.tr adresinde Dnsan Kaynakları sayfasından elektronik olarak basvuruda bulunacaklardır. Ayrıca adayların basvuru formunda istenilen belgeleri en geç 02 Ekim 2009 tarihine kadar www.tcmb.gov.tr adresinde belirtilen sekilde Bankamıza ulastırmaları gerekmektedir. Belgelerini anılan tarihe kadar ulastırmayan adayların basvuruları geçersiz sayılacaktır. Basvuru ile ilgili daha fazla bilgiye Bankamızın web sitesinden ulasılabilir.

Sahsen veya posta ile yapılan basvurular dikkate alınmayacaktır.