İLKSAN Genel Müdürlüğü Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 30 Ağustos 2009 18:26, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İLKSAN Genel Müdürlüğü Personel Alım İlanı


A - BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR :

1) Genel Şartlar;

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesi (A) bendinin 1, 4 ve 5 inci alt bentlerindeki şartları taşımak,

b) Görevini yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya vücut noksanlığı bulunmamak,

c) Daha önce kamu veya özel sektör tarafından işten çıkarma cezası ile işine son verilmemiş olmak.
2) Büro Personeli için aranan şartlar;

a) Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler ile Eğitim Fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak,

b) Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşından küçük, 29 yaşından büyük olmamak ve erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya muaf sayılmış olmak.
c) Yapılan inceleme ve soruşturma sonunda, Büro Personeli olmalarına engel bir durumu bulunmamak.

d) Büro personeli için; 2008 KPSS (B) grubu sınavlarından birine girmiş olmak ve KPSS P76 puan türünden en az 85 puan almış olmak.
e) İyi derecede bilgisayar kullanıyor olmak

3) Bilgi İşlem Koordinatörü için aranan şartlar;

a) Üniversitelerin Mühendislik, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak,

b) Kamu kurum ve kuruluşlarında veya bankalar ile finans kuruluşlarının fon/portföy/risk yönetimi ile ilgili bölümlerinde en az beş yıl çalışmış olmak,
c) Yatırım enstrümanları, finansal analiz ve risk analizi konularında deneyimli olmak,

d) İyi derecede İngilizce biliyor olmak.

e) Visual basic/visual studio net programlama dili ve ikinci bir programlama dilinde uygulama geliştirebilecek,
f) Oracle veri tabanı kurulumu, yönetimi, bakımı ve veri tabanı performans yönetimi konularına hakim,

g) MS SQL veritabanı kurulum, bakım ve uygulamalarını yönetebilecek,

ğ) SQL, PL/SQL dillerine hakim,

h) En az bir Web uygulama dili ile Web uygulamaları yapabilecek,

ı) Başta MS İşletim sistemleri olmak üzere en az iki işletim sisteminin yükleme yönetimi ve bakım konularına hakim olmak.
B ? BAŞVURU İÇİN İSTENECEK BELGELER

C ? BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ

a) Başvuruda bulunacak adayların, İLKSAN Genel Müdürlüğünün HTUwww.ilksan.gov.trUTH adresinde adaylar için yer alan İş Talep Formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra imzalı ve fotoğraflı olarak istenilen belgelerle
birlikte 25.09.2009 günü saat 17:00?ye kadar Akay Caddesi No:8 Kavaklıdere ? Çankaya / ANKARA adresine şahsen teslim etmeleri veya İadeli-Taahhütlü olarak posta ile başvurmaları gerekmektedir.

b) Müracaat sonunda adayların beyan ettikleri Kamu Personel Seçme Sınavı puanları ÖSYM Başkanlığından Genel Müdürlüğümüz tarafından teyit edilecektir.

c) Gerçeğe aykırı beyanda bulanan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

d) Başvuru esnasında istenen belgeler incelendikten sonra eksik belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.
D ? DİĞER HUSUSLAR

a) Atamaları yapılmayan adayların başvuru evrakı, yerleştirilme sonucunun ilanından itibaren 15 gün içinde aday tarafından talep edilmesi halinde iade edilecek olup, belirtilen süre sonrası yapılacak talepler dikkate alınmayacaktır.

E ? YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI

a) Başvurusu kabul edilen adaylar başvuru süresi bittikten sonra;

- Büro Personeli, KPSS (B) grubu puanı esas alınarak sıralamaya tabi tutulacak ve en yüksek puan alan adaydan başlanarak mülakat komisyonunca belirlenecek kişi sayısı kadar mülakata çağrılacak, yapılan mülakat sonucunda ataması uygun bulunan adaylardan 4 (Dört) adayın asil olarak, 4 (Dört) adayın yedek olarak kazandığı ilan edilecektir.

- Bilgi İşlem Koordinatörü ise başvuru sırasına göre mülakat komisyonunca belirlenecek kişi sayısı kadar mülakata çağrılacak, yapılan mülakat sonucunda ataması uygun bulunan 1 (Bir) adayın asil olarak, 1 (Bir) adayın yedek olarak kazandığı ilan edilecektir.

b) Çağrı yapılan adaylardan verilen süre içinde başvurmayan, başvurup ataması yapıldıktan sonra görevine başlamayan yada aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atamaları iptal edilip yerine kazanma sırasına göre yedeklerden atama yapılacaktır.

c) Personel alımı ile ilgili tüm ilanlar İLKSAN Genel Müdürlüğünün www.ilksan.gov.tr internet adresinde ilan edilecek olup ayrıca yerleştirilmesi yapılan adayların adreslerine de tebligat yapılacaktır.
İlan olunur.

AÇIKLAMALAR

1. Cevaplar iş talebinde bulunanın el yazısı ile ve mürekkepli kalemle doldurulacaktır.

2. Bütün sorular tam ve açık olarak cevaplandırılacaktır.

3. Cevaplar seçme kutularına (X) koymak suretiyle belirtilecektir.

4. Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tesbit edilenler hakkında Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanacaktır.

5. İş Talep Formunda gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin ataması yapılmış olsa dahi atamaları iptal edilecektir.

6. İş Talep Formuna aşağıdaki belgeler eklenecektir.

a) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

b) Özgeçmişi ile öğrenim belgesi aslı veya onaylı örneği;

c) Askerlik terhis belgesi (muaf olanlar bakımından muafiyet belgesi)

d) Adli Sicil Belgesi,

ç) En az iki kişinin referansı,

d) KPSS (B) grubundan sınav sonuç belgesinin aslı ve fotokopisi veya tasdikli bir sureti, (Bilgi İşlem Koordinatörü için istenilmemektedir.)

Genel Müdürlümüze aşağıda belirlenen şartlarda 4 (Dört) büro personeli ile 1 (Bir) Bilgi İşlem Koordinatörü alınacaktır