İstanbul Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 19 Ağustos 2009 11:05, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İstanbul Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

4/B (Sözleşmeli Personel) Alım İlanı

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin (B) fıkrasına göre İstihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 Sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih 26566 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Sözleşmeli Personel Çalışmalarına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar'da yer alan ek 2.maddenin (b) fıkrasına göre KPSS (B) erubu puan sırası esas alınmak sureti ile aşağıda belirtilen pozisyonlarda 216 Adet Sözleşmeli Personel alınacaktır.

Lisans Mezunları için geçerli KPSS B grubu KPSS Puanı: 60

Ön lisans Mezunları için geçerli KPSS B grubu KPSS Puanı: 60

Ortaöğretim Mezunları için geçerli KPSS B grubu KPSS Puanı: 60

Puanları esas alınacaktır.

A-GENEL ŞARTLAR

Geçerli KPSS (B) grubu sınavına göre yerleştirme yapılacaktır.

1-Başvuran adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 Sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.

a- Türk vatandaşı olmak.

b-Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

c- Taksirli suçlar hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve
haysiyeti kinci suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak.

d-Erkekler için askerlik dönemi itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

e- 657 Sayılı Kanunun 53.maddesinin hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığıyla özürlü bulunmamak.

2-Herhangi bir eğitim Kurumunda Örgün Eğitim Programına devam etmiyor olmak.

3- Geçerli KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak.

4-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik ve Yaşlılık aylığı almıyor olmak.

B - MÜRACAATLA İLGİLİ BİLGİLER

İlgililerin, ilanın gazetede yayımlandığı tarihinden.itibaren 15 gün içinde www.istanbul.edu.tr/2009personel internet adresinden başvuru formunu doldurarak müracaat etmeleri gerekmektedir. Şahsen ve posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Yerleştirme işleminin sağlıklı yapılabilmesi için Müracaatlar esnasında doğru beyanda bulunulmasına özen gösterilmesi şarttır. Aksi halde yanlış beyanda bulunan ve bulunmuş olduğu beyanı belgeleyemeyen adayların başvurulan geçersiz sayılacaktır.
İnternet üzerinden yapılan müracaatlar değerlendirilip, yerleştirme yapıldıktan soma www.istanbul.edu.tr/2009personel adresinden asil ve yedek adayların isimleri ilan edilecektir. İlan tarihinden itibaren 15 gün içinde yerleştirilen adaylann evraklarının kontrolü ve sözleşme işlemlerinin başlatıla bilmesi için aşağıdaki belgeleri hazırlayarak İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Asil kazananlardan başvuru olmadığı takdirde veya aranan şartlan taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırası ile yerleştirme yapılacaktır.

Sözleşmeli personelin tabi olduğu statüye ilişkin esaslar (Sözleşmeli Personel Çalışanlanna ilişkin Esaslar, 06.06.1978 tarih ve 7/15754 sayılı

Bakanlar Kurulu Karan ile yürürlüğe konulmuş olup, 28.06.1978 tarih ve 16330 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır.)

NOTLAR:

1-Üniversitemizin bu ilanın yayımından önce yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

2-Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sözleşmesi yapılmaz. Bu gibi durumlan tespit edilenlerle sözleşme yapılmış olsa dahi sözleşmeleri feshedilir. Bu kişiler hiçbir hak talebinde bulunamazlar.

3-Adaylar durumlanna ilişkin Kodların yalnız birine başvuruda bulunabiliyorlar.

4-İlanda bulunmayan Hükümler için Genel Mevzuat geçerlidir.

5-Başan puan sıralaması sonucu puanlan eşit olması halinde yaşı küçük olan adaya öncelik tanınacaktır

ÜNİVERSİTEYE ATANMAYA HAK KAZANAN VE YERLEŞTİRMESİ YAPILAN ADAYIN
BAŞVURU DİLEKÇESİ VE TAMAMLAMASI GEREKEN BELGELER
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
Personel Daire Başkanlığına

Kurumumuzda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilecek Sözleşmeli Personel olarak çalışmak istiyorum.
Gereğini arz ederim...../.../2009
İMZA

Adı Soyadı:

Doğum Yeri Yılı:

T.C.KİmlikNo:

Ev Tel No:

Cep Tel No:

Unvan (Pozisyon):

Yazışma Adresi:

Geçerli KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi:

İSTENİLEN BELGELER:

Özgeçmiş ,10 Adet Resim Diploma (Aslı ve Fotokopisi), Geçerli KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi, Nüfus Cüzdanı tasdik örneği. Askerlik Belgesi, Sabıka Kaydı (son bir ay içinde alınmış olmalı), İkametgah Senedi, Sağlık Raporu, SSK numarası ( Daha önce çalışmış adaylardan talep edilecektir.)