Uşak Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 01 Temmuz 2009 12:38, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Uşak Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Uşak Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T. C.UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Eğitim Fakültesinde açık bulunan Yardımcı Doçent kadrolarına 2547 Sayılı Kanun?un 5772 Sayılı Kanunla değiştirilen 23. maddesi uyarınca Yardımcı Doçentler alınacaktır. Adayların, 657 sayılı Kanunun 48. maddesi ve ?Uşak Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri? Yönetmeliği?nin ilgili maddelerindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

Başvuruda bulunacak adayların, başvurdukları bölüm ve anabilim dalları ile yazışma adreslerini de belirten dilekçelerine, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği, yabancı dil belgesi ve daha önce kamuda çalışmışlığı varsa hizmet belgesini ekleyerek lisans, yüksek lisans, doktora belgeleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları kapsayan ve belgeleyen (4 nüsha) dosya ile Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları duyurulur.

GENEL AÇIKLAMALAR:

1. İlan edilen bütün unvanlar için Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

2. Başvuran adayların koşullarının sonradan uygun olmadığının anlaşılması halinde atamaları yapılmayacak ve iptal edilecektir.

3. Bir adayın sadece bir kadroya başvurma imkânı vardır.

4. Yardımcı Doçent kadrolarına Doçentler başvuramazlar.

5. Mezuniyet belgesi, doktora öğrenim belgeleri ve nüfus cüzdan örneği noter tasdikli olacaktır veya aslı ile birlikte ilgili birimlerde tasdik edilecektir.

6. Başvuru evrakları iade edilmeyecektir.

7. Erkek adayların askerlik durum belgesini başvuru evraklarına eklemeleri gerekmektedir.

8. Adaylar dosyalarını gönderim kutusu içinde teslim edeceklerdir.

9. Yrd. Doç. Dil sınavı tarihi dosyaların incelenmesinden sonra, Üniversitemizin www.usak.edu.tr web adresinde duyurulacaktır.

Son Başvuru Tarihi: 15 TEMMUZ 2009 ÇARŞAMBA günü mesai bitimine kadardır.

Başvuru Adresi ve İrtibat Telefonu: Uşak Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Tel: 0276 2634410

İLAN EDİLEN KADROLAR

UNVANI BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI DRC. ADET AÇIKLAMA
Yrd. Doç. Eğitim Fak. Bil.Öğr.Tek.Eğt. Bil.Öğr.Tek.Eğt. 5 1 Bilgi İletişim Teknolojileri ya da Eğitim Teknolojileri alanında doktora yapmış olmak.
Yrd. Doç. Eğitim Fak. Eğitim Bil. Reh. Ve Psk. Dan. 4 1 Alanında ya da Özel Eğitim, Çocuk Gelişimi, Okul Öncesi Eğitimi, Eğitim Psikolojisi, Psikoloji, Sosyal Hizmetler alanlarında doktora yapmış olmak.
Yrd. Doç. Eğitim Fak. İlköğretim Sınıf Öğretmenliği 5 1 Alanında doktora yapmış olmak.
Yrd. Doç. Eğitim Fak. İlköğretim Sos. Bilg.Öğrt. 4 1 Sosyal Bilgiler Eğitimi ya da Tarih Eğitimi alanında doktora yapmış olmak.

Başvuru formu için tıklayınız