Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/6989/
Yazdırılma Tarihi : 29 Mart 2024 Cuma 00:38

İzmir Tersanesi Komutanlığı İşçi Alım İlanı

Haber Tarihi : 18 Haziran 2009 08:53
İzmir Tersanesi Komutanlığı İşçi Alım İlanı

Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğünden:

AŞAĞIDA BELİRTİLEN İŞYERİNE DAİMİ KADROLU ELEMAN ALINACAKTIR.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai saati sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.)

Talep No Talebi Alan Ünite Kamu Kuruluşunun Adı Statüsü Meslek Adı Açık İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
1 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü İZMİR TERSANESİ KOMUTANLIĞI NALDÖKEN Normal Elektrikçi 2 Mesleki Eğitim veren liselerin; Elektrik/ Elektrik-Elektronik Teknolojisi/ Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Bölümlerinden mezun olmak 1-Elektriğin Üretimi, Nakli ve Dağıtımı işleri, Elektrik bakım ve onarım işleri yapar. 2-Hareket halinde bulunan makine, motor ve aksamı ile transmisyon tertibatının yağlanması, tamiri ve temizlenmesi gibi işler vb. işler yapar 3- Düşme kayma tehlikesi olan yükseklerde yapılan her türlü işleri yapar.
2 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü İZMİR TERSANESİ KOMUTANLIĞI NALDÖKEN Normal Elektronikçi 3 Mesleki Eğitim veren liselerin; Elektronik/ Endüstriyel Elektronik/ Gemi Elektroniği ve Haberleşme/ Elektrik-Elektronik Teknolojisi/ Telekomünikasyon/ Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Bölümlerinden mezun olmak 1-Gemi ve fabrikalarda elektronik sistem ve cihazların onarımı, elektronik cihazlara ait elektrik motoru, kablo çekim ve döşeme faaliyetleriyle her türlü mekanik işlemleri yapar. 2- Telsiz, Tv gibi her türlü iletişim araçlarının yapım, bakım ve onarım işlerini yapar. 3- Düşme kayma tehlikesi olan yükseklerde yapılan her türlü işleri yapar.
3 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü İZMİR TERSANESİ KOMUTANLIĞI NALDÖKEN Normal İş Makineleri Operatörü (Ağır) 1 Mesleki Eğitim veren liselerin;İş makineleri Operatörlük/ İş makineleri (bakım Onarım) Bölümlerinden mezun olmak 1-E-G (birlikte) ehliyete sahip olmak. 2- M.E.B . lığı Onaylı Kreyn , Forklift Kullanma Sertifikası olmak, 3- Her türlü el aletlerini kullanır. 4- Motor söküm ve montajı işlerini yapar. Test ve Tecrübeleri yapar. 5- Yükleme ve boşaltma sistemlerini bilir.
4 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü İZMİR TERSANESİ KOMUTANLIĞI NALDÖKEN Normal Metal İşleri İşçisi 2 Mesleki Eğitim veren liselerin; Metal İşleri/ metal Teknolojisi/ Gemi İnşaa Bölümlerinden mezun olmak 1-Ağır Saç Levhaları bağlama, perçinleme ve presleme işleri ile kalafat işleri, kara, deniz ve hava taşıtlarının tamir veya imalinde kullanılan malzemenin özellikleri itibariyle bir kişi tarafından idare edilemeyen işleri yapar. 2-Soğuk demircilik ve her türlü kaynak işleri (oksijen, elektrik, punta ve dikiş kaynağı) yapar. 3- Düşme kayma tehlikesi olan yükseklerde yapılan her türlü işleri yapar 4-Her türlü el aletlerini kullanır.
5 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü İZMİR TERSANESİ KOMUTANLIĞI NALDÖKEN Normal Motorcu 1 Mesleki Eğitim veren liselerin; Motor/ Gemi Makineleri Bölümlerinden mezun olmak 1- Her türlü el aletlerini kullanır. 2- Motor söküm ve montajı işlerini yapar. 3- Motor test ve tecrübeleri yapar.
6 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü İZMİR TERSANESİ KOMUTANLIĞI NALDÖKEN Normal Tesviyeci 1 Mesleki Eğitim veren liselerin; Tesviye/ Torna ? Tesviye Bölümlerinden mezun olmak 1-Demir tel ve çubuktan malzeme imalatı (çivi, zincir, vida vb. gibi) işeri yapar. 2-Altın, gümüş,bakır ,pirinç, alüminyum vb. malzemeden eşya imalatı işlerini yapar. 3-Muharrik kuvvetle işleyen tam otomatik soğuk şekillendirme tezgahlarındaki işleri yapar. 4-Metalden matbaa harfi imali ve klişe imali işleri yapar.

ARANAN GENEL ŞARTLAR

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine;

- Türk vatandaşı olmak.

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

- Talep şartlarına durumu uyan ve başvuru yapmak isteyen adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde www.iskur.gov.tr. İnternet adresinden veya İl veya Şube Müdürlüklerinden şahsen başvuru yapması gerekmektedir.

- 2008 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) Katılan, lise ve dengi okul mezunları KPSSP94 puanı 60 ve üzerinde olan adaylar başvurabilirler. Yanlış beyanda bulunanlar yada yanlış belge ibraz edenlerden nihai listelere girenler listelerden çıkarılarak, sıradan diğer kişiler nihai listelere eklenecektir. Yanlış beyandan kişiler sorumlu olacak, Kurumumuza hiçbir sorumluluk yüklenmeyecektir.

- Son Müracaat tarihi resmi tatile rastlandığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.

- Aynı işyerinin birden fazla talebinin ilan edilmesi halinde durumları talep şartlarına uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe başvurabileceklerdir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinde en yüksek puan alanlardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde düzenlenecek olan Nihai Listeler de yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler (önceliklilerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı belge asılları ile birlikte Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine müracaat edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar öncelik tarihlerine göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde İsim ve Adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.