Erciyes Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 12 Haziran 2009 12:27, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Erciyes Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM DUYURUSU

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 Tarihli Resmi Gazete'de 26566 Sayı ile yayımlanan esasların Ek 2. Maddesi (b) bendinde belirtilen yönteme göre üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde istihdam edilmek üzere Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubu puan arası esas alınmak suretiyle aşağjda belirtilen pozisyona sözleşmeli persone1 alınacaktır.

ALINACAK SÖZLEŞMELİ PERSONELİN




UNVANI ADEDİ ARANILAN NİTELİKLER PUAN TÜRÜ VE MİNİMUM PUANI SÖZLEŞME BRÜT ÜCRETİ

Sağlık Teknikeri 1 Sağlık Meslek Yüksekokullarının (önlisans) Ağız ve Diş Sağlığı bölümünden mezun olmak ve mesleği ile ilgili kamu/özel sektörde SSK kaydı iıe en az 2 yıl çalışmış olduğunu belgelemek, 2008 KPSS/B minimum 70 puan 950 TL.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR :

1-T.C. Vatandaşı olmak,

2- Kamu haklarından manrum bulunmamak,

3- Taksirli suçlar hanç o'mak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut alfa uğramış olsalar bile Devletir şahsi yetine kargı islenen suçlar, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, do'an-lı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve a.ım satımlara fesat Karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak,

4- Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış olmak.

5- 657 Sayılı Kanunun 53. madde hükümleri saKİı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak,

6- Müracaat tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşırdan gün almamış olmak.

7- Yukarıda belirlenen aranılan niteliklere sahip olnm.

8- Yukanda belirtlen puan türü ve minimum puana sahip olmak,

9- 2008 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak (KPSSP93 puanı esas alınacaktır.)

10- Hernangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ:

Müracaatlar ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar)Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığından yada www.erciyes.edu.tr adresinden temin edecekleri başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) şahsen başvuru yapılacaktır Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

KPSS (B) gurubu puan sıralamasıyla atanmaya hak kazaran adayıann isim listelen, ise başlamaları için gerekli evraklar ie evrakların teslim edileceği yer ve zaman başvuru bit m tarhı itibariyle er. geç 3 {üç) iş günü içerisinde www.ercives.edj tr adresinden ilan edilecektir, Her kadronun 2 (iKi) kat Kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan başvuran clmadığı tak cirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Bu ilan telebiğ mahiyetinde olacağından, aynca tebligat yapılmayacaktır.

İSTENİLEN BELGELER:

1 - Öğrenim Belgesi aslı ve fotokopisi

2- 2008 kPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi

3- Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi

4- Fotoğraf (2) adet

5- Erkek adaylar için askerliğini yaptığına dair belge