Deniz Harp Okulu Öğrenci Alım İlanı

İlan Giriş : 01 Haziran 2009 10:06, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Deniz Harp Okulu Öğrenci Alım İlanı

MAVİ VATAN DENİZLERİMİZ
Deniz Subayı Olacak Siz Gençleri Bekliyor...

DENİZ HARP OKULU GİRİŞ KOŞULLARI

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, erkek veya bayan olmak.

- Liseler (resmi ve gündüz öğretim yapan liseler), yabancı dil ağırlıklı program uygulayan liseler ve özel liseler, özel liseler, anadolu liseleri (yabancı dille öğretim yam resmi liseler), yabancı dille Öğretim yapan özel liseler, fen liseleri, özel fen liseleri, anadolu öğretmen liseleri, çok programlı liselerin lise programı ve yabancı dil ağırlıklı lise programlarının fen bilimleri kol/alanından mezun almak

- HAZİRAN 2009 döneminde (öğretmenler kurulu kararı, not yükseltme sınavı, not ortalaması vb. ile geçenler hariç) veya dönemine bakılmaksızın 2007 ve 2008 yılı mezunu olmak, (Daha Önce mezun olanlar başvuramazlar.)

- Bir askeri okuldan çıkmış veya çıkarılmış olmamak, sivil okullardan ise çıkarılmamış olmak.

- Kendisinin ve aile fertlerinden (anne, baba, kardeş) herhangı birinin veya resmen velisi olacak şahsın kötü hal ve şöhreti bulunmamak.

- Hazırlık sınıfı okuyanlar için en fazla 20 (1989 ve sonrası) yaşında, diğer liseler için en fazla 19 (1990 ve sonrası) yaşında olmak.

- 2009 yılı ÖSS sınavına girmiş ve Deniz Harp Okulu Komutanlığı'nca belirlenecek SAY-2 taban puanı almış olmak.

- T.S.K. Sağlık Yetenek Yönetmeliğine uygan olarak, 2. Seçim Aşamalarında başarılı olduktan sonra sevk edilecek bir askeri hastaneden "Askeri Öğrenci Olur" raporu almak.

- Deniz Harp Okulu internet sayfasında belrtilen diğer koşulları taşımak. wwtt.tsk.tr veya www.dho.edu.tr

BAŞVURU TARİHLERİ 17 NİSAN-12 HAZİRAN 2009

Yukarıdaki koşulları taşıyan ve DenizHarp Okuluna girmek isteyen adayların, başvuru tarihleri arasında, www.dho.edu.tr sitesine girerek INTERNETTEN ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Şahsen ve posta ile ön kayıt kabul edilmeyecektir. Ayrıntılı bilgiler wvnv.dho.edu.tr internet adresinden temin edilebilir.

İLETİŞİM:

TELEFON : 0216 395 26 30/ Dahili 2500

İNTERNET: www.tsk.tr- www.dho.edu.tr

e-mail : [email protected]

ADRES : Deniz Harp Okulu Koımıtanbğı 34942 TuzlaİSTANBUL