Tunceli Valiliği Sözleşmeli Programcı Alım İlanı

İlan Giriş : 22 Nisan 2009 12:23, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Tunceli Valiliği Sözleşmeli Programcı Alım İlanı

T.C. TUNCELİ VALİLİĞİ 4/B PERSONEL ALIMI İLANI

657 Sayılı Devlet Memurlan Kanununun 4/B maddesi kapsamında 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 Sayılı Bakanlar Kuruta Karan ile yürürlüğe giren Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişiklikler çerçevesinde
Tunceli Valiliğinde çalıştırılmak üzere lisans mezunu 1 programcı personel alımı yapılacaktır.

GENEL ŞARTLAR

1 - Personel alımı yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın KPSSP3 (B grubu) sınavında alınan puana göre yapılacak sıralama esas alınmak sureliyle gerçekleştirilecektir.

2- Programcı Personel içm mesleki tecrübesi ve dil düzeyine göre tablodaki gibi brüt ücret ödenecektir.

MESLEKİ TECRÜBESİ İNGİLİZCE DÜZEYİ Aylık Brüt Sözleşmeli Ücret (TL)

5YıldanFazla A-B 1.761,13

5YıldanFazla C 1.693.67

5YıldanFazla D 1.683.84

3-5 Yıl A-B 1.683.84

3-5 Yıl C 1.603,76

3-5 Yıl D 1.577,08

1-3 Yıl AB 1.533,58

1-3 Yıl C 1.459,37

1-3 Yıl D 1.423,57

0-1 Yıl A-B 1.315,91

0-1 Yıl C .1.243,82

0-1 Yıl D 1.207,78

3-Yerleştinne hakkını kazanan aday ile Tunceli Valisi arasında Maliye Bakanlığınca vize edilen tip sözleşme imzalanacaktır. Ancak atama evrakları üzerinde yapılan kontrollerde istenilen pozisyon için şartlan uygun olmayan ya da yanlış beyan verdiği tespit edilen adaylar tutanağa bağlanarak atamaları yapılmayacak ve sözleşmeleri imzalanmayacaktır. Gerçeğe aykm beyanda bulunanlar yerleştirilmiş ve sözleşme imzalanmış olsalar dahi yerleştirme işlemleri geçersiz sayılarak atamaları yapılmayacak, ataması yapılmış olanların ise atamaları iptal edilerek sözleşmeleri feshedilecektir

4-Sözleşmeli olarak çalıştırılacakların kurumumuzca tespit edilen özel pıtların yanı sıra, 657 Sayılı Devlet Memurlan Kanununun 48. maddesinin (A) maaşının 4,5,6 ve 7 inci bentlerinde belirtilen koşullan taşımaları gerekmektedir.

5- Lisans düzeyinde yükseköğrenimli olmak. İlk defa işe alınacaklarda Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik-Bilgisayar, Matematik ve Bilgisayar, Matematik ve İnfbrmatik, Matematik-İnformatik, Matematik-Bilgisayar Programcılığı, Uygulamalı Matematik veya Bilgisayar Bölümlerinden birinden mezunu olmak.

6-Mcsleki tecrübenin belirlenmesinde, Bilicim Personeli (Programcı) olarak 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı kanunun 4/B maddesi ile 399 sayılı KHK'ye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile SSK'na tabi özel kesimde bilişim personeli (Programcı) olarak geçtiği belgelenen hizmet süreleri esas alınır.

7-İlk defa işe alınacaklarda Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavında (KPDS) en az (D) düzeyinde İngilizce bilgisi aranır. Ancak, yurtiçi veya yurtdışında İngilizce dili ile Öğretim yapan fakülte ve bilgisayar programcılığı alanında yun içinde lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra anadili İngilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde master veya doktora yapanlar, İngilizce dilinde 'Test Of English as a Foreign Language" (TOEFL) sınavında en az 173 (veya geçerlilik süresi dolmamış eski dengi) veya "International English Language Testing System" (İELTS) sınavından en az 6 puan alanların İngilizce dil düzeyleri (D) düzeyi olarak kabul edilir.

8-Yabancı Dil Sınav Sonuçlan (5) yıl süreyle geçerlidir. Bu sürenin bitiminde yeniden sınava girmeyenlerin yabancı dil bilgi düzeyi (D) düzeyi olarak kabul edilir.

9-Erkek adaylar için askerlik hizmetini laman)lamı; olmak veya en az bir (1) yıl ertelemiş olmak,

10-Yapılacak inceleme ve soruşturma sonucunda engel bir durumu bulunmamak, 11- 65 yaşını dolduranlar sözleşmeli olarak çalıştırılamaz.

İSTENİLEN BELGELER:

1-KPSSP3 (B grubu) sınav puanını gösterir belgenin aslı veya onaylı sureti,

2-Diplomanın aslı veya onaylı sureti,

3-Nüfus cüzdanı sureti,

4-Adli Sicil Belgesi,

5-Erkek Adaylar için askerlik durum belgesi, (Sonradan verilebilir)

6-Sağlık kurulu raporu,(Sonradan verilebilir.)

7-3 adet vesikalık fotoğraf,

8-İngilizce düzeyini gösterir belge.

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ :

Başvuru yapmak isteyen adaylar www.tuncelLgov.tr adresinden temin edecekleri İs Talep Formum eksiksiz olarak doldurarak bir dilekçe ite yukarıda istenilen belgelerle birlikte en geç 15/05/2009 tarihi mesai bilimine kadar Tunceli Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü Hükümet Konağı Kat:2 Tunceli adresine şahsen veya posta yolu ile müracaat etmek zorundadırlar. Postadaki gecikmelerden kurumumuz sorumlu değildir.

YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI:

1-Başvurusu kabul edilen adaylar başvuru söresi bittikten sonra KPSSP3 (B grubu) puanı esas alınarak sıralamaya tabi tutulacak ve en yüksek puan alan adaylardan başlanarak ilan edilen kadro sayısı kadar adayın asil olarak ve yine aynı sayıda adayın yedek olarak kazandığı itan edilip sözleşmeli personel olarak alımı yapılacaktır. Basan puan sıralaması sonucunda puanların eşit alması halinde; dil puanı yüksek dan adaya öncelik tanınacaktır.

2-Valiliğimizce oluşturulan Değerlendirme Komisyonu tarafından, 4/B Sözleşmeli Personel alımı ile ilgili yerleştirme başvurusunda bulunan adaylara, ilan edilen niteliklere uygunluğu incelenecektir.

3-Sağlık raporu sadece yerleştirilmesi yapılan adaydan istenecektir.

4-KPSSP3 (B) basan puan sıralamasma göre yerleştirilmeye hak kazanan adayların listesi ve islenecekfcslgakt ve diğer hususlar Valiliğimiz (www.tunceli.gov.tr) internet adresinde ilan edilecek olup aynca yerleştirilmesi yapılan adaym adresine de tebligat yapılacaktır.

5-Atamalan yapılmayan adaylara başvuru evrakı, yerleştirilme sonucunun ilanından 15 gün içinde aday tarafından talep edilmesi halinde ödemeli olarak kargo ile iade edilecek olup, belirtilen süre sonrası yapılacak talepler dikkate alınmayacaktır.

TUNCELİ VALİLİĞİ

İlan Olunır.