Anadolu Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 07 Nisan 2009 11:31, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Anadolu Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Üniversitemizde istihdam edilmek üzere 06.06.1978 gün ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle Sözleşmeli Personel alınacaktır.

Özel Şartlar:

ÜNVANI : ADET ARANILAN NİTELİKLER :

Hava Trafik Kontrolörü 1 Yüksekokulların Hava Trafik Kontrolörlüğü

Bölümü Lisans mezunu olmak.

Sağlık Teknikeri 1 Meslek Yüksekokullarının Cerrahi Teknikerliği

önlisans programından mezun olmak.

Diger Sağlık Personeli 2 Ortaöğretim kurumlarının Acil Tıp Teknisyenliği

veya İlk Yardım ve Acil Bakım Teknisyenliği

alanından mezun olmak.

Genel Şartlar:

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

c) Erkekler adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

d) 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

e) 2008 KPSS(B) grubu sınavına girmiş bulunmak,

f) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

g) İlgililerin, ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde(mesai saati bitimine kadar) istenilen belgeler ile birlikte Anadolu Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (Belgesi eksik olan veya süresinde Üniversiteye ulaşmayan başvurular kabul edilmeyecektir.)

BAŞVURU ADRESİ : Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı

Yunusemre Kampusü Tepebaşı/ESKİŞEHİR

ADAYLARIN SINAV DEĞERLENDİRMESİ:

1- Ortaöğretim mezunları için 2008 yılı KPSS (B) grubu KPSSP94 puan türü, Önlisans mezunları için 2008 yılı KPSS(B) grubu KPSSP93 puan türü ve Lisans mezunları için 2008 yılı KPSS(B) grubu KPSSP3 puan türü dikkate alınacaktır.

2- 2008 yılı KPSS(B) grubu puan sıralamasına göre belirlenecek kontenjan sayısı kadar asil ile yedek adayların isimleri başvuru bitim tarihinden itibaren 7 gün içinde Üniversitemiz internet sayfasında(http://www.anadolu.edu.tr) ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İstenilen Belgeler:

1- Başvuru formu.(Üniversitemiz internet sayfasında bulunmaktadır)

2- Özgeçmiş.

3- Öğrenim belgesi.

4- 2 adet resim.

5- 2008 yılı KPSS(B) grubu sınav sonuç belgesi.

6- Nüfus cüzdanı fotokopisi.

7- Erkek adaylar için askerlik durumunu gösteren belge.

Yayımlandığı Gazete : Hürriyet Gazetesi

Son Başvuru Tarihi : 21/04/2009