Kahramanmaraş Afşin Belediyesi Eski Hükümlü İşçi Alım İlanı

İlan Giriş : 20 Şubat 2009 09:30, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kahramanmaraş Afşin Belediyesi Eski Hükümlü İşçi Alım İlanı

Türkiye İş Kurumu Kahramanmaraş İl Müdürlüğünden:

Aşağıda Belirtilen İşyerine Daimi Statüde Eski Hükümlü İşçi Alınacaktır.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Statüsü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Kahramanmaraş İl Müdürlüğü Afşin Belediye Başkanlığı Eski Hükümlü İş Makinesi Operatörü 1 İlköğretim * G Sınıfı ehliyete sahip olmak * Noter huzurunda kura ile tespit edilecektir.

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine.

Kura yeri ve zamanı daha sonra İşkur İl/Şube müdürlüklerine bildirilecektir, talebe başvuru yapanlar kuranın yeri ve zamanı konusunda buralardan bilgi alabilirler. Kura çekimi sonrası İşyerine isimleri bildirilen kişilere sözlü/ mülakat zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

-Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığından itibaren 15 gün içerisinde Türkiye İş Kurumu İl ve Şube Müdürlüklerine şahsen başvurabilecekleri gibi internet (http://www.iskur.gov.tr) üzerinden de başvurularını yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai saati sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.)

-Yanlış beyanda bulunarak nihai listelere girenlerin listelerden çıkarılarak sıradan diğer kişilerin nihai listelere ekleneceği ve yanlış beyandan kişilerin sorumlu olacağı, Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemeyeceği hususlarının bilinmesi gerekmektedir