Sivas Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayii A.Ş. Eski Hükümlü İşçi Alım İlanı

İlan Giriş : 19 Şubat 2009 11:10, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sivas Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayii A.Ş. Eski Hükümlü İşçi Alım İlanı

Türkiye İş Kurumu Sivas İl Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerine Daimi Statüde Eski Hükümlü İşçi Alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai saati sonunu kadar başvurular kabul edilmektedir.)

Sıra No Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Yaş Statüsü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
1 Sivas İl Müdürlüğü Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayii A.Ş. (TÜDEMSAŞ) 18- Eski Hükümlü Beden İşçisi 1 Lise ve Dengi Okul Mezunu - Sağlık Yönünden Çalışmasına Engel Bir Hali Bulunmamak.

Yukarıda Belirtilen Talebe Başvuracak Adayların Dikkatine;

- Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde 2008 KPSS sonucuna göre, Lise ve Dengi Okul Mezunları KPSSP94 üzerinden sınav sonucuna göre .Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerine Nüfus Cüzdanı, Eski Hükümlü Belgesiyle birlikte başvurabilecekleri gibi internet (http//www.iskur.gov.tr) üzerinden de başvurularını yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

Aynı işyerinin birden fazla talebinin ilan edilmesi halinde durumları talep şartlarına uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe başvurabileceklerdir

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaylardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturulacak olup, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna isim ve adresleri bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler (Öncelikliler) öncelikli kayıtlarını yaptırmak için durumlarına ilişkin açıklayıcı belge asılları ile birlikte Türkiye İş kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine şahsen gelerek müracaat edeceklerdir. Kurumumuzda öncelikli kaydı bulunanlardan durumları talep şartlarına uyanlar şahsen veya internet üzerinden (www.iskur.gov.tr) adresinden müracaatta bulunabilirler. Müracaatta bulunan bu adaylar kuruma öncelik belge tarih sırasına göre Talebin iki katını geçmeyecek şekilde İsim ve Adresleri ile durumlarını belirten açılayıcı bilgi işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

Yanlış beyanda bulunarak nihai listelere girenlerin listelerden çıkartılacağı, yanlış beyandan kişilerin sorumlu olacağı,kuruma hiçbir sorumluluk yüklenmeyeceği hususlarının bilinmesi gerekmektedir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.