Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı

"Toplu Konut İdaresi Başkanlığında Çalıştırılacak Sözleşmeli Personel Hakkında Hizmet Sözleşmesi Esasları" uyarınca mülakata tabi tutulmak ve sözleşmeli personel olarak istihdam edilmek üzere; İnşaat, Makine ve Elektrik Mühendisi ile Mimar alınacaktır.

İlan Giriş : 07 Şubat 2009 14:06, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı
T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

İdaremizin 2011 yılına kadar 500.000 sosyal konuta ulaşım hedefi kapsamında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak 2985 sayılı Toplu Konut Kanununa göre, 02.01.1991 tarihli ve 91/1333 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren "Toplu Konut İdaresi Başkanlığında Çalıştırılacak Sözleşmeli Personel Hakkında Hizmet Sözleşmesi Esasları" uyarınca mülakata tabi tutulmak ve sözleşmeli personel olarak istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen şartları ve nitelikleri taşıyan İnşaat, Makine ve Elektrik Mühendisi ile Mimar unvanlı toplam (20) adet sözleşmeli personel alınacaktır.

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

A- GENEL ŞARTLAR

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48. maddesinde belirtilen nitelikleri haiz olmak.

B- ÖZEL ŞARTLAR

1- 2007 ve 2008 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavlarının birinden (2007 - KPSS ve 2008 - KPSS) en az "85" KPSSP3 (B) puanına sahip olmak veya mezun olduğu okulun not ortalamasına göre en az iyi derece (100 üzerinden değerlendirmelerde 70 puan, 4.00 üzerinden değerlendirmelerde ise 2.70 puan) seviyesinde olmak.

2- İnşaat, Makine ve Elektrik Mühendisi ile Mimar unvanına haiz olmak.

3- Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) en az (B) düzeyinde İngilizce, Fransızca ve Almanca yabancı dil bilgisine haiz olanlar ile mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarını bitirerek ikinci maddede belirtilen branşlarda mühendis ve mimar unvanına haiz olan adaylarda, KPSS ve diploma not ortalaması şartı aranmaz.

4- Tüm adayların mesleği ile ilgili konularda en az beş yıl tecrübeli olmaları.

5- Son başvuru tarihi itibariyle 28 yaşından gün almış ve 36 yaşını doldurmamış olmak.

6- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak.

7- Sağlık yönünden seyahat etmeye engeli bulunmamak ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut, akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü olmamak.

8- Adaylar İdaremiz Personel Yönetmeliğine göre Personel Değerlendirme Komisyonu'nca mülakata tabi tutulacak olup; atama işlemleri mülakat sonucuna göre yapılacaktır.

9- İlanda belirtilen belgeleri eksik ibraz eden veya hiç ibraz etmeyenler, bu belgeleri son müracaat tarihine kadar Toplu Konut İdaresi Başkanlığına ibraz ettikleri takdirde talepleri kabul edilecek, son müracaat tarihinden sonra ibraz etmeleri halinde ise talepleri kabul edilmeyecektir.

10- Belirlenen kriterlere haiz olmayanların müracaatları dikkate alınmayacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ

1- Başvurular en geç 20 Şubat 2009 Cuma günü mesai bitimine kadar "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent / ANKARA" adresine şahsen veya son başvuru tarihinde İdaremize ulaşacak şekilde posta ile yapılabilir. Bu tarihten sonraki müracaatlar ve postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

2- Gerçeğe aykırı beyanda bulundukları tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz edemeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacaktır.

3- Mülakat tarihi, yeri ve saati ile ilgili bilgiler Kurumumuz internet sitesinde (http://www.toki.gov.tr) ilan edilecektir. Adaylara ayrıca bir bildirimde bulunulmayacaktır.

İSTENİLEN BELGELER

1- İsteklilerin İdarenin web sitesindeki (http://www.toki.gov.tr ) adresinde bulunan ilan ekindeki formata uygun olarak hazırlayacakları fotoğraflı özgeçmişleri.

2- Diploma veya mezuniyet belgesi örneği (Yabancı üniversiteler için denklik belgesi örneği.)

3- Mesleki ve Teknik Ortaöğretim kurumlarından mezun olanların diploma örneği.

4- KPSS belgesi.

5- Erkek adaylar için askerlik terhis belgesi.

6- Nüfus cüzdanı örneği.( T.C. kimlik numarası bulunan.)

7- En az 5 yıldır mesleği ile ilgili çalıştığına dair belge.

8- Yabancı dil bilgisi olanlar için KPDS belgesi.

MÜRACAAT ADRESİ

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı
Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı
Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent / ANKARA

Tel: (312) 565 20 03
(312) 565 20 04