ODTÜ, DOSAP'ta araştırmacı görevlendirecek

İlan Giriş : 25 Ocak 2009 23:06, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
ODTÜ, DOSAP'ta araştırmacı görevlendirecek

1- Doktora Sonrası Araştırma Programı (DOSAP) genç araştırmacı ve öğretim üyelerinin Orta Doğu Teknik Üniversitesindeki öğretim üyeleri ile birlikte ileri araştırma konularında bilgi birimkimlerinin artırmasını sağlamak amacıyla sürdürülmektedir.

2- Programa başvurmak isteyen genç araştırmacının, doktorasını son 5 yıl içinde tamamlamış olması ve halen bir üniversitenin öğretim üyesi ya da öğretim görevlisi kadrosunda bulunması gereklidir.

3- Programa başvuran adayın değerlendirilmesi, birlikta çalışacakları proje yöneticisi tarafından yapılacak ve proje yöneticisi, kabul ettiği aday ile birlikte DOSAP İş Programını hazırlayacaktır. Çalışmanın başlayabilmesi için, kabul edilen adayın görev yapmakta olduğu üniversite tarafından, 2547 sayılı Kanunun 39. maddesi kapsamında Orta Doğu Teknik Üniversitesinde görevlendirilmesi gerekmektedir. Program ile ilgili ayrıntılar www.dosap.odtu.edu.tr adresinde yer almaktadır.

4- İlgilenen araştırmacıların www.dosap.odtu.edu.tr adresinde verilen DOSAP Aday Başvuru Formunu doldurarak 20 Şubat 2009 tarihine kadar e-posta ile [email protected] adresine iletmesi gerekmektedir.

5- Programa kabul edilecek araştırmacılar ODTÜ'deki öğretim elemanlarına sağlanan olanaklardan, istemeleri halinde yabancı dillerini geliştirmek amacıyla ODTÜ Yabancı Diller Yüksekokulundaki programlardan yararlanabilecektir.