Beyşehir Belediyesi eski hükümlü alım ilanı

İlan Giriş : 02 Ocak 2009 08:40, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Beyşehir Belediyesi eski hükümlü alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Konya İl Müdürlüğünden:

Aşağıda Belirtilen İşyerine Daimi Eski Hükümlü İşçi Alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son Müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai saati sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.)

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Öz Eh. Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Arınılan Diğer Nitelikler
Konya İl Müdürlüğü Beyşehir Belediye Başkanlığı Eski Hükümlü Şoför (Yük Taşıma) 1 İlköğretim (İlkokul-Ortaokul) En az C Sınıfı Ehliyetli -13 Yıl deneyimli ve SRC 3 Belgesine sahip olmak.

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde.(Diploma,Ehliyet.SRC 3 Belgesi ve Eski Hükümlülük belgesi ile birlikte) Türkiye İş Kurumu İl ve Şube Müdürlüklerine şahsen başvurabilecekleri gibi internet (http://www.iskur.gov.tr) üzerinden de başvurularını yapabileceklerdir. Kamu taleplerinde eğitim, tecrübe, yabancı dil bilgisi vb. belgeleri nihai listeler oluştuktan sonra işverene takdim etmeleri gerektiği, yanlış beyanda bulunarak nihai listelere girenlerin listelerden çıkarılarak sıradan diğer kişilerin nihai listelere ekleneceği ve yanlış beyanlarından kişilerin kendilerinin sorumlu olacağı. Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemeyeceği hususlarının bilinmesi gerekmektedir.

Talep şartlarına durumu uyup başvuruları kabul edilen adaylar için 6/2/2009 tarihinde saat 15.00 da Beyşehir Belediyesi toplantı salonunda Noter Huzurunda kura çekilişi yapılacaktır. Kurada kazanan ve öncelikli listeden mülakata hak kazanan adaylara işveren tarafından ayrıca mülakat tarihi yazılı olarak bildirilecektir.

Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler (öncelikliler) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar belge tarihi sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına bildirilecektir.