Burdur İl Özel İdaresi özürlü işçi alım ilanı

İlan Giriş : 29 Kasım 2008 14:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Burdur İl Özel İdaresi özürlü işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Burdur İl Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen işyerine, yine aşağıda belirtilen özelliklere sahip (DAİMİ statüde) ÖZÜRLÜ işçi alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumu uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son Müracaat Tarihi resmi tatile rastlandığı bir sonraki iş günü mesai sonuna kadar başvurular kabul edilecektir.)

Talebi Alan İlin Adı Kamu Kuruluşunun Adı Sosyal Durumu Meslek İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranan Diğer Nitelikler
Burdur İl Müdürlüğü Burdur İl Özel İdaresi Özürlü Bilgisayar Programcılığı 1 Kişi Meslek Yüksek Okulu Zihinsel,Görme ,Ruhsal, Konuşma ve İşitme Özürlü Olmamak.

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE.

● 2008 KPSS sınavına girmiş olmak şartı aranmaktadır.

● Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerine şahsen başvuru yapabilecekleri gibi ayrıca www.iskur.gov.tr Internet adresi üzerinden de başvuru yapabileceklerdir.

● Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinde en yüksek puan alanlardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturulacak olup, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna isim ve adresleri bildirilecektir.

● Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerine ibraz edeceklerdir. Müracaatta bulunan adaylar Kuruma kayıt tarihi sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

● İşyerine ismi bildirilen kişilere sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurumu ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

● Yanlış beyanda bulunarak nihai listelere girenlerin listelerden çıkartılacağı, yanlış beyandan kişilerin sorumlu olacağı, Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenmeyeceği hususlarının bilinmesi gerekmektedir.