Manisa İl Özel İdaresi özürlü işçi alım ilanı

İlan Giriş : 20 Kasım 2008 08:46, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Manisa İl Özel İdaresi özürlü işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Manisa İl Müdürlüğünden:

Aşağıda belirtilen İşyerine Daimi Kadroda Özürlü Statüde İşçi alınacaktır.

Aşağıda belirtilen İşyerine Özürlü Daimi İşçi alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai sonuna kadar başvurularak kabul edilecektir.

RESMİ GAZETE TARİHİ VE SAYISI : 21/11/2008 Son Başvuru Tarihi : 05.12.2008

Talebi Alan Ünite Kamu Kuruluşunun Adı Normal\ Özürlü\ Eski Hükümlü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Nitelikler
Manisa İl Müdürlüğü Manisa İl Özel İdaresi Özürlü Elektrik Teknikeri 1 Myo Elektrik Bölümü En Az 2 Yıl İş Tecrübesi Olmak
Manisa İl Müdürlüğü Manisa İl Özel İdaresi Özürlü Beden İşçisi 4 Lise  

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine

Yukarıda belirtilen talep şartlarına uyanların İlanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihden itibaren 15 gün içinde kayıtlı bulundukları veya talebin verildiği Kurum il/şube müdürlüklerine şahsen veya internet üzerinden başvurmaları gerekmektedir.

Merkezi sınav kapsamında (KPSS 2008) müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaylardan başlayarak açık iş sayısının iki katım geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturulacak olup talebi veren işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna isim ve adresleri bildirilecektir.

Sözlü mülakat 26 Aralık 2008 Cuma günü Manisa İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde saat: 10.00 'de yapılacaktır.

Aynı Kamu Kuruluşunun birden fazla talebine kişinin şartlarının uyması halinde kişi yalnızca bir talebe başvurabilecektir.

İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından ayrıca yazılı olarak bildirilecektir.