İMKB, lise mezunu 2 makam şoförü alacak

İlan Giriş : 20 Kasım 2008 08:45, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İMKB, lise mezunu 2 makam şoförü alacak

Aşağıda Belirtilen İşyerlerine Normal Daimi İşçi Alınacaktır.

TALEBİ ALAN İL KAMU KURULUŞUNUN ADI MESLEK ADI İŞGÜCÜ SAYISI EĞİTİM DURUMU ARANILAN DİĞER NİTELİKLER
Şişli Şube Müdürlüğü İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Makam Şoförü 2 Lise ve Dengi Okulu Mezunu * Makam Şoförlüğü konusunda en az 5 yıl tecrübe sahibi olmak, * En az 10 yıllık B sınıfı ehliyete sahip olmak, * Ayrıca olumlu bonservislere ve temsil niteliğine haiz olmak

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

- Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde başvuru yapmaları gerekmektedir.

- Lise ve Dengi Okul mezunları için 2008 KPSSP94 puan türünden 60 puan ve üstü alan adaylar başvurulabilecektir.

- Adaylar aynı işyerinin aynı tarihlerde birden fazla talebinin yayımlanması halinde yalnızca bir talebe başvurabilecektir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaylardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturulacak olup, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna isim ve adresleri bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler (Öncelikliler) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar öncelik durumlarını gösteren belge tarihinin sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir

- Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.