Savunma Sanayii Müsteşarlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 03 Kasım 2008 11:45, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Savunma Sanayii Müsteşarlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı

T.C. SAVUNMA SANAYİİ MÜSTEŞARLIĞI' NA ÖZEL BİLGİ VE İHTİSAS GEREKTİREN KONULARDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SINAVLA SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAKTIR

Savunma Sanayii Müsteşarlığı'nın kuruluşunu düzenleyen 3238 Sayılı Kanunun 8. Maddesinin 3. bendi kapsamında Özel bilgi ve ihtisas gerektiren konularda "Proje Mühendisi" olarak çalıştırılmak üzere sınavla 16 adet sözleşmeli personel alınacaktır.

SINAVA KATILMA ŞARTLARI:

A) GENEL ŞARTLAR:

1. Türk vatandaşı olmak,

2. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3. Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya erteletmiş olmak veya askerlikle ilişkileri bulunmamak,

4. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akı) hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak,

5. Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis veya altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi İhale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

6. Sınavın yapıldığı yılın Ocak ayının ilk günü itibariyle otuz beş yaşını doldurmamış olmak (01 Ocak 1973 ve sonrası doğumlu olmak.)

B) ÖZEL ŞARTLAR:

1. En az dört yıllık lisans eğitimi veren veya denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi veya yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlanndan Mühendislik fakültelerinin Uçak, Uzay ve Havacılık, Makine, Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, Endüstri, Gemi İnşa ve Metalürji Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak,

2. 30 Haziran- 01 Temmuz 2007 veya 28-29 Haziran 2008 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarından birinden KPSSP (1) puan türünden en az 70 puan veya 2006 yılı Aralık ayında yapılan LES sınavından en az 55 sayısal puan, 2007 ve 2008 yılında yapılan ALES sınavından en az 70 sayısal puan almış olmak,

3. Alanlarında en az İki yıl iş tecrübesine sahip olmak,

4. Yabancı dil bilgisi yeterliliği için 30 Haziran- 01 Temmuz 2007 veya 28-29 Haziran 2008 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında İngilizce'den 45 doğru yapmış olmak veya 75 puanlık geçerli Kamu Personeli Yabancı Dil (KPDS) belgesine sahip olmak veya en az 74 puanlık geçerli TOEFL-IBT (Test ot English as a Foreign Language-lnternet-Based Test) belgesine sahip olmak (Geçerlilik süresi KPDS için beş, TOEFL,sınavı için iki yıldır.)

İSTENEN BELGELER

a) Başvuru İçin adaylardan istenen belgeler şunlardır:

- Nüfus Cüzdanının aslı veya onaylı sureti,

- Diploma veya çıkış belgesi aslı veya onaylı sureti,

- KPSS / LES/ ALES Sınav Sonuç Belgesi aslı veya onaylı sureti,

- Yabancı dil sınavı sonuç belgesinin aslı veya onaylı sureti,

(Yukarıda istenilen belgelerin suretleri, asılları ibraz edilmek kaydıyla, Personel ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından onaylanır.)

- Çalıştıkları iş yerlerinden alınacak alanlarında en az iki yıl iş tecrübesine sahip olduklarını kanıtlayan belge,

- Özgeçmiş,

- iki adet vesikalık fotoğraf,

- Savunma Sanayii Müsteşarlığımdan veya http://www.ssm.gov.tr adresinden temin edilecek sınav başvuru formu,

- Savcılıktan iyi hal belgesi,

- Erkek adaylar için askerlik belgesi

b) Başvuru için istenen belgelerin en geç 26 Kasım 2008 günü saat 17:00'ye kadar Savunma Sanayii Müsteşarlığı (Personel ve Eğitim Daire Başkanlığı) Ziyabey Caddesi 21. Sokak No:4 Balgat - Ankara adresine elden teslim edilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan müracaatlar ile posta ve internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

c) Başvurular yapıldıktan sonra gerekli koşulları taşıyan adaylar 01 - 05 Aralık 2008 tarihleri arasında sözlü sınava çağrılacaktır. Sınava çağrılacak adaylara 27 Kasım 2008 tarihinde e-posta yoluyla bildirim yapılacak ve aday listesi Müsteşarlık web sayfasında ve ilan panosunda duyurulacaktır.

d) Eksik belge ve bilgi bulunan başvurular İle koşullan uymadığı halde yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacak ve bu kişiler sınava çağnlmayacaktır.

e) Sınav sonuçları Savunma Sanayii Müsteşarlığında ve Müsteşarlık web sayfasında ve ilan panosunda duyurulacaktır, (http://www.ssm.gov.tr)

f) Başvuru ve sınav koşulları için ayrıntılı bilgi "Savunma Sanayii Müsteşarlığı, Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığımın (312) 4119052 no.lu telefonundan sağlanabilir.