Ege Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 22 Ekim 2008 17:42, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ege Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ

BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ ARŞ. VE UYG. MERKEZİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Üniversitemiz Bilgi ve İletişim Teknolojileri Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde, 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile 28.06.2007 tarihli Resmi Gazete'de 26566 sayı ile yayımlanan esasların Ek-2 maddesinin (b) bendinde belirtilen yönteme göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 4/B maddesi gereğince 2008 KPSSP3 puanı başarı sırasına konulmak suretiyle, sözleşmeli personel pozisyonunda 1 adet sistem programcısı alınacaktır.

1- ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

b) Son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşından gün almamış olmak,

c) Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya en az 1 yıl tecilli olmak,

d) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak,

e) 2008 yılı KPSS (B) Grubu sınavlarından birine girmiş olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 80 puan almış olmak,

f) Yurtiçi veya yurtdışında Üniversitelerin en az 4 yıllık eğitim veren Mühendislik fakültelerinin Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olup, alanında Yüksek Lisans yapmış olmak,

g) Unix/Linux (Solaris 8-9, Slackvvare, Redhat, Ubuntu Server), PHP, SMTP/POP3, Qmail, Sendmail, Apache HTTP Server, TCP/IP, Proxy (Squid) , MySQL, DNS, DHCP konularında çalışmış olup, daha önce çalışılan yerlerden bu bilgilere sahip olduğunu belgelemek,

h) İngilizce bildiğini belgelemek. Kamu Personeli Dil Sınavı'ndan (KPDS) en az (D) düzeyinde İngilizce bilgisi aranır. Ancak, yurtiçi veya yurtdışında İngilizce dili ile öğretim yapan Üniversitelerden lisans düzeyinde mezun olanlar, yurtiçinde lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra anadili İngilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde master veya doktora yapanlar, İngilizce dilinde TOEFL sınavından en az 173 (veya geçerlilik süresi dolmamış eski dengi puan) veya IELTS sınavından en az 6 puan alanların İngilizce dil bilgileri (D) düzeyi olarak kabul edilir,

i) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4/B maddesi ile 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye tabi sözleşmeli statüde en az bir yıl, Çözümleyici veya Sistem Mühendisi olarak çalıştığını belgelemek.

2- BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ

İstenen Belgeler:

- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

- Başvuru dilekçesi,

- 2008 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi fotokopisi,

- Mezun olunan Üniversite ve Bölümünü belirten Diploma veya Mezuniyet Belgesinin onaylı sureti,

- Erkek adaylar için askerlik durumuyla ilgili belge,

- Genel şartlar kısmında istenen belgeler,

- 2 (iki) adet vesikalık fotoğraf.

İsteklilerin; ilanın gazete yayın tarihinden itibaren 15 gün içinde (mesai sonuna kadar) Üniversitemiz http://bitam.ege.edu.tr adresindeki web sayfasında bulunan örnek başvuru dilekçesi ve istenilen belgeler ile birlikte Bilgi ve İletişim Teknolojileri Arş. Ve Uyg. Merkezi'ne (E.Ü. Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü Binası-Zemin Kat) şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Eksik belge ibraz edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.

KPSS (B) grubu puan sıralamasından sonra alınmaya hak kazananların isimleri, 2 iş günü içinde http://bitam.ege.edu.tr adresinde ilan edilecektir.

Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS(B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle başarılı bulunduğu http://bitam.ege.edu.tr adresinde ilan edilen adayların göreve başlatılabilmesi için, sonuçların ilanından itibaren en geç 3 iş günü içerisinde E.Ü. Bilgi ve İletişim Teknolojileri Arş. Ve Uyg. Merkezi'ne şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Müracaat sonunda adayların beyan ettikleri Kamu Personeli Seçme Sınav Sonuçları ÖSYM Başkanlığından, Kurumumuz tarafından teyid edilecektir. Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında Genel Hükümlere göre işlem yapılacaktır. Yapılacak değerlendirmelerde başarılı bulunarak göreve başlatılacak olanlar; sosyal güvenlik yönüyle, 506 sayılı Sosyal Sigortalar Kanunu hükümlerine tabi olacaklar ve istihdam edilecekleri birimlerde aynı sınıftaki diğer personelin tabi olduğu çalışma saat ve usulüne tabi olarak çalışacaklardır.

E.Ü. Bilgi ve İletişim Teknolojileri Araştırma Ve Uygulama Merkezi