Adıyaman Kahta Belediyesi eski hükümlü alım ilanı

İlan Giriş : 18 Ekim 2008 11:31, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adıyaman Kahta Belediyesi eski hükümlü alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Adıyaman İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen İşyerine DAİMÎ STATÜDE ESKİ HÜKÜMLÜ İŞÇİ Alınacaktır.

Talebe durumu uyanların ilanın Resmi Gazete' de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, şahsen İşkur İl/ Şube Müdürlüklerine veya www.iskur.gov.tr. İnternet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Statü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Adıyaman İl Müdürlüğü Adıyaman Kahta Belediye Başkanlığı Eski Hükümlü Muhasebeci 2 Meslek Liselerin Muhasebe Bölümü Mezunu Olmak. -Daha önce kamu kurumunda bir yıl muhasebeci olarak çalıştığını SSK dökümü ile belgelemek -SERAŞ (Kamu Yönetim Bilgisayar) Programını kullandığını belgelemek(Kamu veya özel sektörden alınan belge olabilir) -Milli Eğitim onaylı Bilgisayar İşletmenliği Sertifikasına sahip olmak -En az 5 (beş) yıllık B sınıfı ehliyete sahip olmak

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE;

Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Başvuru esnasında 2004 veya 2006 KPSSP94 türünden puanının olması yeterlidir..

YANLIŞ BEYANDA BULUNANLAR YADA BELGE İBRAZ EDENLERDEN NİHAİ LİSTELERE GİRENLER LİSTELERDEN ÇIKARILARAK, SIRADAN DİĞER KİŞİLER NİHAİ LİSTELERE EKLENECEKTİR. YANLIŞ BEYANDAN KİŞİLER SORUMLU OLACAK, KURUMUMUZA HİÇBİR SORUMLULUK yüklenemeyecektir.

Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alanlardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde düzenlenecek olan Nihai Listeler de yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

Ayrıca Bakanlar Kururu kararı ile öncelikli gönderilme ve/veya işe alınma hakkına sahip bulunup talep şartlarına uygun olanlardan da açık iş sayısının iki katını geçmeyecek sayıda liste yapılarak Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.