İstanbul Galata Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı- Güncellendi

İstanbul, Galata Üniversitesi, son başvuru tarihi 9 nisan 2021, Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi alanında doktora derecesini veya doçentlik belgesini almış olmak. YDS veya eşdeğerliliği YÖK tarafından kabul edilen dil sınavlarından 80 ve üzeri İngilizce dil puanına sahip Öğretim Üyesi Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 26 Mart 2021 04:06, Son Güncelleme : 02 Nisan 2021 02:28
İstanbul Galata Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı- Güncellendi

İstanbul Galata Üniversitesi Rektörlüğünden:

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (Profesör / Doçent / Doktor Öğretim Üyesi)

Üniversitemizin çeşitli bölüm ve programlarında görev yapmak üzere 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Vakıf Yükseköğretim Kurumlan Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda nitelikleri belirtilen kadrolara öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvuru süresi, Resmi Gazete yayım tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün olup; başvurular www.galata.edu.tr internet sayfasından elektronik ortamda kabul edilecektir.

Adayların belirlenen süre içerisinde başvurmak istedikleri bölüm ve kadro unvanının yer aldığı başvuru dilekçesi, YÖK formatlı özgeçmiş, bilimsel çalışma ve yayın listesi, 1 adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, onaylı lisans, yüksek lisans, doktora (sanatta yeterlilik / uzmanlık) mezuniyet belgeleri, onaylı doçentlik belgesi (Doçent ve Profesör Adayları için), yurt dışından alınan diplomalar için onaylı denklik belgesi ile başvuru yapmaları gerekmektedir.

Bir kişi, birden fazla kadroya başvuramaz (İletişim: 0 212 912 50 50 - 0 212 912 41 [email protected])