Bilecik Belediyesi özürlü işçi (Oksijen ve Elektrik Kaynakçısı) alım ilanı

İlan Giriş : 22 Eylül 2008 12:21, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bilecik Belediyesi özürlü işçi (Oksijen ve Elektrik Kaynakçısı) alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Bilecik İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine Özürlü statüsünde daimi işçi alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen talebe durumu uyanlar Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden veya Şube Müdürlüklerinden başvurularını yapabilecekleri gibi www.iskur.gov.tr adresinden de başvuru yapabilirler. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Meslek Adı İşgücü Sayısı Kişisel Durumu Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Bilecik İl Müdürlüğü T.C. Bilecik Belediye Başkanlığı Oksijen ve Elektrik Kaynakçısı (Genel) 1 Özürlü Ortaöğretim (Lise ve Dengi) - Oksijen ve Elektrik Kaynakçısı mesleğinde en az 3 yıl deneyimi olmak ve bu durumu belgelendirmek. - Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Oksijen ve Elektrik Kaynakçısı Ustalık Sertifikasına sahip olmak.

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine

- Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde nüfus cüzdanı, diploma, özürlü olduğunu gösterir sağlık kurulu raporu, sertifika ve iş tecrübesini gösterir belgeler ile birlikte bulundukları yerdeki İşkur İl veya Şube Müdürlüğüne başvurabilecekleri gibi www.iskur.gov.tr adresinden de başvurularını yapabileceklerdir.

- Adaylar 2004 veya 2006 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılmış olmalıdır. (Başvuru esnasında KPSSP 94 bölümünde yazılı puanlar dikkate alınacaktır.)

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puanı alan adaydan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturularak işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

- Merkezi sınavdan muaf olan kişiler (öncelikliler) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Merkezi sınavdan muaf olan kişilerden durumları talep şartlarına uyanlardan, talebin 2 katını geçmeyecek sayıda ve sıradan olmak üzere isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte liste halinde işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

- Eğitim ve tecrübe ile ilgili belgeler nihai listeler oluştuktan sonra işverene takdim edilecektir. Yanlış beyanda bulunarak nihai listeye girenler listeden çıkarılarak sıradan diğer kişiler nihai listeye eklenecektir. Yanlış beyandan kişiler sorumludur, Türkiye İş Kurumuna bu konuda hiçbir sorumluluk yüklenilemeyecektir.

- Sıralamaya giren adaylara, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.