Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 12 Eylül 2008 11:18, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Üniversitemiz Hastanesinde, 657 Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754. Sayılı Bakanlar Kurulu fiaranjle yürürlüğe konulan esaslar ile ek ve değişikliklerine göre istihdam edilmek üzere, aşağıda belirtilen unvanda, KPS'(B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla, sözleşmeli personel alınacaktır.

UNVANI ADEDİ SÖZLEŞME BRÜT ÜCRETI MEZUNİYET

BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ 1 1.099,74 YTL(0-2 Yıl kıdem için) Lisans Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Başvuruda bulunacakların;

? İngilizce eğitim veren (4+1 yıl süreli) mühendislik fakültelerinin bilgisayar mühendisliği bölümünden (lisans) mezun olması,

? 657 Sayılı Devlet Memurian Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması,

? Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olması,

? 2008 KPSSP3 sınav sonuç belgesine sahip olması gerekmektedir,

İsteklilerin;

Bu ilanın gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde (mesai sonuna kadar) Üniversitemiz www.deu.edu.tr adresindeki web sayfasında bulunan örnek başvuru dilekçesi, KPSS sonuç belgesi, diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi ve bir fotoğraf ile birlikte Hastanemiz Döner Sermaye İşletmesi Sözleşmeli Personel Bürosuna şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Mektup veya fax İle yapılan başvurular değerlendirilmeyecektir.

KPSS Puan sıralaması başvuru süresinin bitiminden itibaren en geç 3 iş günü içinde www.deu.edu.tr adresinde ilan edilecektir.

Başarılı olunduğu www.deu.edu.tr adresinde ilan edilen adaylann göreve başlatılabilmesi İçin, talep edilen belgeler ile birlikte açıklanan "Evrak Teslim Tarihi" nde Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Döner Sermaye İşletmesi Sözleşmeli Personel Bürosuna şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında Genel Hükümlere göre İşlem yapılacaktır.

Adres: Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Inciraltı / İZMİR
Tel: (O 232) 412 24 20 / (0 232) 412 24 19
www.deu.edu.tr www.deu.edu.tr/hastane