KKK 1 Numaralı Dikimevi Müdürlüğü işçi alım ilanı

İlan Giriş : 01 Ağustos 2008 08:59, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
KKK 1 Numaralı Dikimevi Müdürlüğü işçi alım ilanı

C.K.K.K. 1 Numaralı Dikimevi Müdürlüğünden :

Maltepe/İstanbul

DAİMİ NORMAL İŞÇİ STATÜSÜNDE ELAMAN ALINACAKTIR

Talebi Veren İşyeri : 1 Numaralı Dikimevi Müdürlüğü Maltepe/İSTANBUL

Meslek Adı (Açıklaması) İşgücü İstem No. İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
MAKİNECİ (DİKİŞ) Giyim kuşamla ilgili her türlü ürünün bilgisayar ortamında kalıplarının hazırlanması 1 Meslek Eğitimi veren liselerin ve teknik liselerin TERZİLİK, KONFEKSİYON, TEKSTİL (KONFEKSİYON), TRİKO KONFEKSİYON bölümü mezunu olmak. 01 Ağustos 2008 tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
MAKİNE NAKIŞÇISI Üretime giren nakışla ilgili ürünlerin bilgisayarlı nakış makinesinde üretilmesi 2 Meslek Eğitimi veren liselerin ve teknik liselerin NAKIŞ bölümü mezunu olmak. 01 Ağustos 2008 tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
KESİM TEKNİSYENİ Üretime sunulacak ürünün bilgisayarlı serilendirme ve kesim makinesinde serilendirilmesi ve kesilmesi 1 Meslek Eğitimi veren liselerin ve teknik liselerin KESİM (TEKSTİL KONFEKSİYON) bölümü mezunu olmak. 01 Ağustos 2008 tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
MAKİNE TEKNİSYENİ Her türlü dikiş, saraç makinesinin bakım ve onarımı 3 Meslek Eğitimi veren liselerin ve teknik liselerin MAKİNE bölümü mezunu olmak. 01 Ağustos 2008 tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
FREZE TEZGAHI OPERATÖRÜ (METAL İŞÇİLİĞİ) Freze makinesi ile her türlü üretimi gerçekleştirmek. Dikiş, saraç makinelerinin parçalarının sökülmesi ve takılmasını yapmak. 1 Meslek Eğitimi veren liselerin ve teknik liselerin TORNACILIK VE TESVİYE bölümü mezunu olmak. 01 Ağustos 2008 tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
MAKİNECİ (DİKİŞ) Silahlı Kuvvetlerin ihtiyacı olan Sancak, Fors, Flamanın dikilmesi. 1 Meslek Eğitimi veren liselerin ve teknik liselerin TERZİLİK, KONFEKSİYON, TEKSTİL (KONFEKSİYON), TRİKO KONFEKSİYON bölümü mezunu olmak. 01 Ağustos 2008 tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
TORNA TEZGAHI OPERATÖRÜ (TORNACI) Torna tezgahını kullanarak üretim yapmak. Dikiş, saraç makinelerinin parçalarının sökülmesi ve takılmasını yapmak. 1 Meslek Eğitimi veren liselerin ve teknik liselerin TORNACILIK VE TESVİYE bölümü mezunu olmak 01 Ağustos 2008 tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

1) Tüm talepler için Mer?i T.İ.S. Hükümleri ve 4857 sayılı İş Kanunu çerçevesinde İşveren vekili çalıştırmakta olduğu işçileri K.K.K.lığı 1 Numaralı Dikimevi Müdürlüğü?nde istahdam edilecektir. Ancak, gerektiğinde işyerlerinin ihtiyaçları doğrultusunda işçileri başka illere geçici sürelerle görevlendirebilecektir.

2) İlanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde 2004 veya 2006 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS 94) katılanlar merkezi sınav sonuç belgesi, öncelikli olanlar ise öncelikli olduğuna dair belgesi ve diploma ile birlikte Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir.