DKK İstanbul Tersanesi Komutanlığı işçi alım ilanı

İlan Giriş : 27 Temmuz 2008 10:47, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
DKK İstanbul Tersanesi Komutanlığı işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Pendik Şube Müdürlüğünden :

İstanbul Tersanesi Komutanlığı Daimi Normal İşçi Statüsünde Eleman Alımı

S. No Talebi Alan İl/Şube Müd. Talebi Veren İşyeri Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
1 Türkiye İş Kurumu Pendik Şb. Müd. T.C. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İstanbul Tersanesi Komutanlığı Motorcu (656586) Her türlü Gemi Makinaları Onarım ve Montaj İşleri 6 Meslek Eğitim veren liseler ve teknik liselerin Motor, Motor (Benzinli), Motor (Dizel) ve Gemi Makinaları Bölümü Mezunu olanlar başvurulabilir. 28/7/2008 tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
2 Türkiye İş Kurumu Pendik Şb. Müd. T.C. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İstanbul Tersanesi Komutanlığı Sıhhi Tesisatçı (656551) Bilumum su, kalerüfer, stim, gaz, Boru devreleri Onarım ve imalat işleri 8 Meslek Eğitim veren liselerin ve Teknik Liselerin Motor, Motor (Benzinli), Motor (Dizel), Gemi Makineleri, Sıhhi Tesisat, Sıhhı Tesisat- Kalorifercilik ?Isıtma, Tesisat, Tek. (Isıtma ve Tesisat), Tesisat Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Sıhhi Tesisat), Tesisat Teknolojisi (Isıtma ?Doğalgaz İç Tesisatçılığı), Tesisat Teknolojisi (Isıtma-Doğalgaz Şebeke Tesisatçılığı), Tesisat Teknolojisi (Isıtma-Doğalgaz Yakıcı Cihazları Bakım ve Onarım) Bölümleri Mezunu olanlar başvurabilir. 28/7/2008 tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
3 Türkiye İş Kurumu Pendik Şb. Müd. T.C. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İstanbul Tersanesi Komutanlığı Soğutmacı ve Havalandırmacı (İklimlendirme) (656589) Bilumum Soğutma Makinaları Bakım Onarım ve Montaj işleri 1 Meslek Eğitim veren liseler ve Teknik Liselerin Soğutma ve İklimlendirme Bölümü mezunu olanlar başvurabilir. 28/7/2008 tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
4 Türkiye İş Kurumu Pendik Şb. Müd. T.C. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İstanbul Tersanesi Komutanlığı Tesviyeci (656590) Bilumum Torna, Tesviye, Planya ve Matkap İşleri ile Talaşkı imalat işleri 21 Meslek Eğitim veren Liselerin ve Teknik Liselerin Tesviye, Tornacılık Bölümü Mezunu olanlar başvurabilirler. 28/7/2008 tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
5 Türkiye İş Kurumu Pendik Şb. Müd. T.C. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İstanbul Tersanesi Komutanlığı İstihsal Teknisyeni (656545) Bilumum Donanım ve donatım malzemeleri Taşıma, Caraskalla Kaldırma, Sapan Bağlama İşleri 6 Meslek Eğitimi veren liselerin ve Teknik Liselerin Metal İşleri, Tesviye, Motor, Motor(Benzinli) Motor (Dizel), Gemi Makineleri, Metal Teknolojisi (Demir Çelik Metalürjisi), Metalürji Bölümü mezunları başvurabilir. 28/7/2008 tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
6 Türkiye İş Kurumu Pendik Şb. Müd. T.C. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İstanbul Tersanesi Komutanlığı Boyacı (656591) Bilumum Metal mamulleri ve inşaat boya işleri 4 Meslek Eğitim veren liselerin ve Teknik Liselerin Boya Teknolojisi, Sınai Boya bölümü mezunu olanlar başvurabilir. 28/7/2008 tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
7 Türkiye İş Kurumu Pendik Şb. Müd. T.C. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İstanbul Tersanesi Komutanlığı Elektrikçi (656592) Bilumum bina, Gemi elektrik onarım ve donatım işleri ve elektrik kablo ve hatlarının çekilmesi ve montaj işleri 10 Meslek Eğitim veren liselerin ve Teknik Liselerin Elektrik , Elektrik-Elektronik bölümü mezunu olanlar başvurabilir. 28/7/2008 tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
8 Türkiye İş Kurumu Pendik Şb. Müd. T.C. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İstanbul Tersanesi Komutanlığı Elektronik Teknisyeni (Genel) (656593) Tüm Elektronik cihazların bakım., onarım ve montaj işleri 19 Meslek Eğitim veren liselerin ve Teknik Liselerin Elektronik, Elektrik /Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi (Elektronik), Telekomünikasyon, Gemi Elektroniği ve Haberleşme bölümü mezunu olanlar başvurabilir. 28/7/2008 tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
9 Türkiye İş Kurumu Pendik Şb. Müd. T.C. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İstanbul Tersanesi Komutanlığı İş Makinaları Operatörü (656594) Bilumum Kreny, Forklift, lastik tekerlekli ve tırtıllı araçların kullanımı 2 Meslek Eğitimi veren liselerin ve Teknik Liselerin İş Makineleri Bakım ve Onarım, İş Makineleri Operatörlüğü, İş Makineleri bölümü mezunu olanlar başvuru yapabilirler. 28/7/2008 tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
10 Türkiye İş Kurumu Pendik Şb. Müd. T.C. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İstanbul Tersanesi Komutanlığı Marangoz (656603) Bilumum ağaç işleri, Gemi Donatım, Mobilya İmalat ve Dekorasyon işleri 8 Meslek Eğitimi veren liselerin ve Teknik Liselerin Ahşap Yat İnşaa, Ağaç işleri, Mobilya ve Dekorasyon bölümü mezunu olanlar başvurabilir. 28/7/2008 tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
11 Türkiye İş Kurumu Pendik Şb. Müd. T.C. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İstanbul Tersanesi Komutanlığı Metal İşleri Teknisyeni (656604) Bilumum soğuk demir, Gemi İmalat, onarım ve kaynak raspa işleri 39 Meslek Eğitimi veren liselerin ve Teknik Liselerin Metal İşleri, Metal Teknolojisi, Metalürji (Demir Çelik Metalürjisi), Gemi İnşaa, Gemi Yapımı Bölümü mezunları başvurabilir. 28/7/2008 tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine

1. Tüm talepler için Mer?i T.İ.S. Hükümleri ve 4857 Sayılı İş Kanunu çerçevesinde işveren vekili çalıştırmakla yükümlü olduğu işçileri İstanbul Tersanesi Komutanlığı?nda istihdam edecektir. Ancak, gerektiğinde işyerlerinin ihtiyaçları doğrultusunda işçileri başka illere geçici sürelerle görevlendirebilecektir.

2. İlanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten 15 gün içerisinde asıl belgelerle 2004 ve 2006 Kamu personeli Seçme sınavına (KPSS94) katılanlar merkezi sınav sonuç belgesi öncelikli olanlar ise öncelikli olduğuna dair belgesi ve diploma ile birlikte Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir.