Kara Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alım İlanı

İlan Giriş : 25 Temmuz 2008 11:51, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kara Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alım İlanı

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE UZMAN ERBAŞ ALINACAKTIR

TEMİN EDİLECEK SINIF VE BRANŞLAR

SINIF BRANŞ ARANAN NİTELİKLER

PİYADE KOMANDO En az lise ve dengi okul mezunu olanlardan. Kuvvet ayırımı olmaksızın askerlik hizmetini erbaş ve er olarak herhangi bir sınıfta yapmış veya yapıyor olmak.

1. Başvurular www.kkk.tsk.mil.tr İnternet adresinde bulunan Online Başvuru Formunun 28 Temmuz-14 Ekim 2008 tarihleri arasında doldurulması ile yapılacaktır. İnternet ortamı dışında dilekçe, mektup vb. yöntemlerle yapılacak başvurular kabul edilmeyeceği gibi bu dilekçelere cevap da verilmeyecektir.

2. Başvurusu kabul edilen adaylara uygulanacak sınav tarih ve yerleri 24 Ekim 2008 tarihinde www.kkk.tsk.mil.tr İnternet adresinde yayımlanacaktır.

3. Yazılı sınav 02 Kasım 2008 tarihinde Adana, Ankara, Balıkesir, Bolu, Çorlu, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İsparta, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Manisa, Malatya, Samsun, Sivas ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (Girne)'nde yapılacaktır.

4. Yazılı sınav neticesinde başarılı olarak,Ön Sağlık Kontrolü, Fiziki Kabiliyet Yeterlilik Testi ve Mülakat sınavlarına girecek adaylara 07 Kasım 2008 tarihinde www.kkk.tsk.mil.tr İnternet adresinden duyuru yapılacaktır.

5. Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Kabiliyet Yeterlilik Testi 11-26 Kasım 2008 tarihleri arasında Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı (Etimesgut/ANKARA)'nda; Mülakat sınavı 12-27 Katım 2008 tarihleri arasında Kara
Kuvvetleri Personel Temin Merkezi Komutanlığı (Cebeci/ANKARA)'nda uygulanacaktır.

6. Tüm sınavlar sonucunda başarılı olan adaylara 05 Arabk 2068 tarihinde www.kkk.tsk.mil.tr İnternet adresinden , duyuru yapılacaktır,

7. Başvurular ile ilgili ayrıntılı bilgi ve Online Başvuru Formuna www.kkk.Uk.aiil.tr İnternet adresinden ulaşılabilmektedir.

SİZLERİ BEKLİYORUZ...