Tokat Artova Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

İlan Giriş : 09 Temmuz 2008 10:02, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Tokat Artova Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı
TOKAT İLİ ARTOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK DEFA ATANACAKZABITA MEMUR ALIMI İLANI

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) fıkrasında belirtilen genel şartlara ve 11 Nisan 2007 Tarih ve 26490 Sayılı resmi Gazetede yayınlanan Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13. maddesindeki Zabıta Memurluğuna atanma şartlarına göre aşağıda belirtilen boş münhal zabıta kadrosuna alım yapılacaktır.

Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Cinsiyeti Niteliği

GİH. Zabıta Memuru 10 1 K-E Lise ve dengi okulu mezunu olmak.

A . BAŞVURU ŞARTLARI :

a) Türk vatandaşı olmak,

b) 657 sayılı yasanın 48.maddesindeki (A) bendindeki şartları taşımaları,

c) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

d) Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

e) Görevini devamlı yapmasını engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

f) KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) 2004-2006 sınavlarına girmiş, KPSSP94 puan türünden 65 puan ve üzeri almış olmak.

g) Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının üç katı oranında aday sınava çağırılacak.

h) Tartılma ve ölçülme, aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda, erkeklerde 1.67 boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmamak.

B . BAŞVURU SÜRESİ VE YERİ :

Başvurular 08.07.2008 Salı günü saat 08:00'de başlayacak ve 09.07.2008 Çarşamba günü mesai bitiminde (saat 17.00'de) sona erecektir. Başvurular; Artova Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. (Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.)

C. SINAV BAŞVURUSU İÇİN İSTENECEK BELGELER:

Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünden alınacak iş talep formu aday tarafından eksiksiz ve okunaklı bir şekilde tükenmez kalemle doldurulmak suretiyle aşağıdaki belgeler eklenecektir

a) KPSS Sınav Sonuç Belgesi Aslı ve Fotokopisi,

b) Nüfus cüzdanı fotokopisi

c) Diploma veya Geçici Mezuniyet belgesi aslı veya tasdikli sureti,

ç) Son altı ay içerisinde çekilen 2 adet vesikalık fotoğraf, (1 adedi Başvuru Formu'na yapıştırılacaktır).

d) Cumhuriyet Başsavcılığından adli sicil belgesi

e) Görevini devamlı yapmaya engel bir durum olmadığına dair beyanı.

SINAV YERİ VE ZAMANI :

Sınav Artova Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğünde 21.07.2008 tarihinde, saat 10.00'da memur adayları sözlü mülakata tabi tutulacaktır.

SÖZLÜ SINAV KONULARI :

a)Türkiye Cumhuriyet Anayasası,

b)Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi,

c)657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu,

ç)Mahalli İdareler ili ilgili temel mevzuat.

DEĞERLENDİRME :

Sözlü sınav mülakat şeklinde yapılır. Sözlü sınavda başarılı olabilmek için 100 üzerinden en az 75 puan almak gerekir. Başarı notu, sözlü sınavda alınan not ile KPSS notunun ortalamasıdır.

SINAV SONUÇLARI :

Sınav sonuçları Belediyemizin ilan panosunda duyurulacak ve kazanan adaylara yazılı olarak tebliğ edilecektir. Bu tebligatta sınavı kazanmış olanların atanması için gerekli belgeler ve işlemler ile bunların Belediyeye teslimi için tanınan süre belirtilecektir.

Ayrıca sınav ilanında belirtilen kadro sayısının yarısı kadar yedek başarı listesi ilan edilecektir. Sınavı kazanan adaylardan süresi içinde Belediye Başkanlığımıza başvurmayanların yerine birinci yedekten başlayarak yedek başarı listesindeki sıraya göre adaylar çağrılacaktır.

İLAN OLUNUR.