K.K.K 52. Bakım Merkez Komutanlığı Özürlü İşçi Alım İlanı

İlan Giriş : 08 Temmuz 2008 09:42, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
K.K.K 52. Bakım Merkez Komutanlığı Özürlü İşçi Alım İlanı

Türkiye İş Kurumu Diyarbakır İl Müdürlüğünden :

Sıra No Talebi Alan İl Kamu Kuruluşun Adı Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
1 Diyarbakır İl Müdürlüğü K.K.K 52. Bakım Merkez Kom. Pirinçlik Optik aletleri imalat işçisi ve tamircisi 1 (Özürlü) Mesleği eğitim veren liselerin Elektronik Bölümü Mezunu Her iki gözünden özürlü olmamak, zihinsel özürlü olmamak, iki kol veya iki ayaktan yoksun olmamak, MEB Bilgisayar Şirketi veya Halk Eğitim Merkezi tarafından verilmiş Bilgisayar sertifikasına sahip olmak ilgili meslekte 1yıl çalıştığını SSK dökümleri ile belgelemek.

Yukarıda Belertilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine

- Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde 2004 veya 2006 KPSS Sonuç Belgesi ile www.iskur.gov.tr İnternet adresinden veya İl ve Şube Müdürlüklerimizden şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

- Lise mezunu için KPSS P94 Puanından 1 ve üzerinde puan alanlar başvurabilecektir.

- Adaylar aynı işyerinin aynı tarihlerde birden fazla talebinin yayımlanması halinde yalnızca bir talebe başvurabilecektir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinde en yüksek puan alan adaylardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturulacak olup işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna isim ve adresleri bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler (öncelikliler) durumlarına ilişkin (öncelikliler) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl ve Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar Kuruma Kayıt Tarih sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.