K.K.K 52. Bakım Merkezi Komutanlığı İşçi alım İlanı

İlan Giriş : 08 Temmuz 2008 09:39, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
K.K.K 52. Bakım Merkezi Komutanlığı İşçi alım İlanı
Türkiye İş Kurumu Diyarbakır İl Müdürlüğünden :

Sıra No Talebi Alan İl Kamu Kuruluşun Adı Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
1 Diyarbakır İl Müdürlüğü K.K.K 52. Bakım Merkezi Kom. Pirinçlik Optik Aletleri İmalat işçisi ve tamircisi 2 Mesleği eğitim veren liselerin Elektronik Bölümü Mezunu Meslekle ilgili 1 yıl çalıştığı SSK dökümleri ile belgelemek Endüstri meslek lisesinin elektronik bölüm mezunu olmak her türlü güvenlik cihazı ve optik aletlerinin bakım ve onarımı için Çıraklık eğitim merkezinden alınan kalfalık veya ustalık belgesine sahip olmak.
2 Diyarbakır İl Müdürlüğü K.K.K 52. Bakım Merkezi Kom. Pirinçlik Elektronik Montörü Genel 1 Mesleği eğitim veren liselerin Elektronik Bölümü Mezunu Her türlü elektronik tecizatın bakım ve onarımının yapılması hakkında mesleği yeterliliğe sahip olmak meslekle ilgili 1 yıl çalıştığı SSK dökümleri ile belgelemek.
3 Diyarbakır İl Müdürlüğü K.K.K 52. Bakım Merkezi Kom. Pirinçlik Oto Elektrikçi 1 Mesleği eğitim veren liselerin Elektronik Bölümü Mezunu B sınıfı Ehliyete Sahip olmak Çıraklık eğitim Merkezi tarafından verilen ustalık belgesine sahip olmak meslekle ilgili 1 yıl çalıştığını SSK dökümleri ile belgelemek.
4 Diyarbakır İl Müdürlüğü K.K.K 52. Bakım Merkezi Kom. Pirinçlik Motor Yenileştirmeci 1 Mesleği eğitim veren liselerin Motor bölümü Mezunu B Sınıf Ehliyete Sahip olma Her türlü tekerlekli araç arızalarını giderebilecek mesleki yeterliliğe sahip olmak meslekle ilgili 1 yıl çalıştığını SSK dökümleri ile Belgelemek.
5 Diyarbakır İl Müdürlüğü K.K.K 52. Bakım Merkezi Kom. Pirinçlik Oto Bakım Onarımcı 1 Mesleği eğitim veren liselerin Motor bölümü Mezunu B Sınıf Ehliyete Sahip olmak Her türlü tekerlekli araç arızalarını giderebilecek mesleki yeterliliğe sahip olmak meslekle ilgili 1 yıl çalıştığını SSK dökümleri ile Belgelemek
6   K.K.K 52. Bakım Merkezi Kom. Pirinçlik Kaynakçı Oksijen-Elektrik (Genel) 5 Mesleki eğitim veren liselerin Metal işleri bölümü Mezunu Minimum kayna işi ile ilgili mesleki yeterliliğe sahip olmak Meslekle ilgili 1 yıl çalıştığını SSK dökümleri ile Belgelemek

Yukarıda Belertilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine

- Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde 2004 veya 2006 KPSS Sonuç Belgesi ile www.iskur.gov.tr İnternet adresinden veya İl ve Şube Müdürlüklerimizden şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

- Lise mezunu için KPSS P94 Puanından 60 ve üzerinde puan alanlar başvurabilecektir.

- Adaylar aynı işyerinin aynı tarihlerde birden fazla talebinin yayımlanması halinde yalnızca bir talebe başvurabilecektir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinde en yüksek puan alan adaylardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturulacak olup işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna isim ve adresleri bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanacak kişiler (öncelikliler) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl ve Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar Kuruma Kayıt Tarih sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

> <