TUBİTAK bir hemşire alacak

İlan Giriş : 16 Haziran 2008 09:46, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
TUBİTAK bir hemşire alacak

Türkiye İş Kurumu Gebze Şube Müdürlüğünden :

(*) TÜBİTAK Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsüne aşağıda belirtilen nitelik ve sayıda elaman alınacaktır.

ARANILAN NİTELİKLER

İşin Süresi : Daimi

İstenilen İşgücü Sayısı : 1

Meslek : Hemşire

Eğitim durumu : 4 Yıllık Yüksek Okulların Hemşirelik Bölümü mezunu

Nitelikler :

? MS Ofis programlarını etkin şekilde kullanabilen

? En az 1 yılı yoğun bakım veya ameliyathane veya acil servis tecrübesi olmak üzere toplam 4 yıllık deneyim sahibi (tecrübesini çalışmış olduğu yerlerden (kamu-özel fark etmez) aldığı hizmet belgesi ile belgelendirilmesi gerekmektedir.)

AÇIKLAMALAR

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE ;

- 2004 veya 2006 Kamu Personeli Sınavına (KPSS) katılmış olmak.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puanı alan adaydan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturulacak eleman isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (Önceliklilerden). Müracaatta bulunan adaylar Kuruma Kayıt Tarihi sırasında göre Talep sayısının iki katını geçmeyecek şekilde isim ve Adresleri ve durumlarını belirten açıklayıcı bilgilerin bulunduğu listeler ile, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- Nihai listelere girenler (Puanlı ve Öncelikli); Talepte belirtilen eğitim, tecrübe vb. belgeleri : İşverene (gerektiğinde İşkur?a) takdim edecek, yanlış beyanda bulunanlardan nihai listelere girenler nihai listelerden çıkarılarak, sıradan diğer kişiler nihai listelere eklenecektir ve bundan yanlış beyanda bulunan kişiler sorumlu olacaktır. Kuruma bu hususlarda hiçbir sorumluluk yüklenilemeyecektir.

- Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içerisinde merkezi sınav sonuç belgesi ve diplomaları ile birlikte kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.