Isparta Sütçüler Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

İlan Giriş : 30 Mayıs 2008 12:38, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Isparta Sütçüler Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

SÜTÇÜLER BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK DEFA ATANACAK ZABITA MEMURU ALIMI İLANI
İLAN:

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 nci maddesinin (A) fıkrasındaki şartları ve 11 Nisan.2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13 ncü maddesindeki Zabıta Memurluğuna atanma şartları ve aşağıdaki belirtilen şartları taşımak koşulu ile 2 adet Zabıta Memuru kadrolarına 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak çalıştırılmak üzere personel alınacaktır.

SINIFI ÜNVANI DERECESİ ADEDİ CİNSİYETİ EĞİTİM DURUMU

G.İ.H ZABITA MEMURU 10-11 2 E/K 2 Yıllık Yüksekokul mezunu olmak

BAŞVURU ŞARTLARI:

A- ZABITA MEMURU OLMAK İÇİN: 657 Sayılı kanunun 48 nci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen genel şartları taşımak ve;

1 - Türk Vatandaşı olmak.
2 -Belediyede yapılacak sözlü mülakat sınavının yapıldığı tarihi itibari ile 25 yaşını doldurmamış olmak..
3 - Erkek adayların Askerlik hizmetini yapmış tecilli veya muaf olmak.
4 -Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayaklı olmak kaydıyla,erkeklerde en az 1,67 m,kadınlarda 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 m den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg dan fazla fark olmamak. Boy ve Kilo tespitleri Zabıta Memurluğu tarafından yapılacaktır.
5 - ÖSYM tarafından yapılan 2004 yılı ve sonrası Kamu Personeli Seçme Sınavlarına (KPSS) girmiş ve en az 65 puan ve üzeri almış olmak.
6 - Kalıcı bulaşıcı bir hastalığı olmamak, görevlerini düzenli bir biçimde engel olacak bir özrü bulunmamak.
7 - Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
8 - Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

BAŞVURU SÜRESİ VE YERİ:

Başvurular 17/06/2008 Salı günü saat 08.00'de başlayıp 20/06/2008 Cuma günü 17.00'de sona erecektir. Başvurular Sütçüler Belediyesi Hizmet Binası Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacak olup posta ve internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLECEK BELGELER:

Sütçüler Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden adaylara başvuru formu verilecek olup aday tarafından eksiksiz ve okunaklı şekilde tükenmez kalem ile doldurulmak suretiyle (1 adet fotoğraf yapıştırılacaktır.)
1 - KPSS Sonuç Belgesinin Aslı veya Noter tasdikli sureti.
2 - Nüfus Cüzdan Fotokopisi (T C Vatandaşlık No su olan)
3 - Öğrenim durumlarını gösterir belgenin aslı veya tasdikli sureti.
4 - Son üç ay içinde çekilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf.
5 - Cumhuriyet Başsavcılığı Adli Sicil Belgesi (Son bir ay içerisinde alınmış)
6 -Askerlik terhis belgesi aslı veya tasdikli bir sureti.

SINAVA GİRİŞ BELGESİ:

Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak 2 adet Zabıta Memuru kadrosunun 3 katı aday sınava çağrılacak olup sınava çağrılan adayların listesi Başkanlığımız (www.sutculer.bel.tr ) internet sitesinde yayınlanacaktır.Sınava çağrılan adaylar için sınava giriş belgesi düzenlenecektir. Sınava giriş belgeleri 23/06/2008 - 24.06.2008 tarihleri arasında Sütçüler Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden alınacaktır.
*Adaylar sınavda sınava giriş belgesi ile nüfus cüzdanını yanında bulunduracaklardır.
Sınava katılmaya hak kazanamayan müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

SINAV YERİ VE SAATİ:

Zabıta Memuru için; Sütçüler Belediye Başkanlığında 30/06/2008. Pazartesi günü saat 9.30 da sözlü sınav mülakat şeklinde yapılacaktır.

SÖZLÜ SINAV KONULARI (MÜLAKAT):

1 - Türkiye Cumhuriyeti Anayasası
2 - Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
3 - 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu
4 - Mahalli İdarelerle İlgili Temel Mevzuat

DEĞERLENDİRME:

Zabıta Memuru; Sınav Komisyonunca yapılacak olan sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır. Sözlü sınavdan başarılı olabilmek için 100 üzerinden en az 70 puan almak gerekir. Sözlü sınavdan 70 ve üzeri puan alan adayların sözlü puan toplamı ve KPSS puan toplamı ikiye bölünerek başarı puanı bulunur. En yüksek başarı puanından başlayarak atama yapılacak sayı kadar asil ve yarısı kadar yedek aday ilan edilecektir. Asil adaylardan göreve başlamayanların yerine sırasıyla yedek adaylardan atama yapılacaktır.