Kahramanmaraş İl Özel İdaresi ve Çoğulhan Belediyesi eski hükümlü alım ilanı

İlan Giriş : 30 Mayıs 2008 08:33, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kahramanmaraş İl Özel İdaresi ve Çoğulhan Belediyesi eski hükümlü alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Kahramanmaraş İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen İşyerine Daimi Statüde Eski Hükümlü İşçi Alınacaktır.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Statüsü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Kahramanmaraş İl Müdürlüğü İl Özel İdaresi Müdürlüğü Eski Hükümlü Şoför (Yük Taşıma) 1 Lise ve Dengi * Talebin yayınlandığı tarih itibariyle 3 yıllık E Sınıfı ehliyete sahip olmak

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine ;

- Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyanların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları veya internet (www.iskur.gov.tr) üzerinden müracaat etmeleri gerekmektedir. Yanlış beyandan kişiler sorumlu olacak, Kurumumuza hiçbir sorumluluk yüklenemeyecektir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaylardan başlayarak açık iş sayısının 2 katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturulacak olup, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına isim ve adresleri bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler (Öncelikliler) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgelerini Türkiye İş Kurumu İl / Şube Müdürlüklerine ibraz edecekler veya internet (www.işkur.gov.tr) adresinden müracaatta bulunacaklardır. Müracaatta bulunan bu adayların Kuruma Kayıt Tarihi sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgileri, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav / mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

- Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai sonunda kadar başvurular kabul edilmektedir.

5501/1/1-1

?????

Aşağıda Belirtilen İşyerine Daimi Statüde Eski Hükümlü İşçi Alınacaktır.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Statüsü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Kahramanmaraş İl Müdürlüğü Çoğulhan belediye Başkanlığı Eski Hükümlü Şoför (Yük Taşıma) 1 İlköğretim * E Sınıfı ehliyete sahi olmak * Noter huzurunda kura ile tespit edilecektir

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine ;

20/6/2008 tarihinde Belediye Toplantı salonunda saat 14.00?da noter huzurunda kura çekilişi yapılacaktır. İsteyenler belirtilen yerde, gün ve saatte Noter Huzurunda yapılacak olan kura çekimini izleyebilirler. Kura çekimi sonrası İşyerine isimleri bildirilen kişilere sözlü /mülakat zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

- Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığından itibaren 15 gün içerisinde Türkiye İş Kurumu İl ve Şube Müdürlüklerine şahsen başvurabilecekleri gibi internet (http://www.iskur.gov.tr) üzerinden de başvurularını yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai saati sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.)

- Yanlış beyanda bulunarak nihai listelere girenlerin listelerden çıkarılarak sıradan diğer kişilerin nihai listelere ekleneceği ve yanlış beyandan kişilerin sorumlu olacağı, Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemeyeceği hususlarının bilinmesi gerekmektedir.